YAZILIM İHRACATI ŞAMPİYONU OLDU!

Ekin Teknoloji, bu yıl 19’uncusu düzenlenen Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi (Bilişim 500) Araştırması’nın ödül töreninde Türkiye’nin Yazılım İhracatı Şampiyonu ödülünü aldı . 5 Temmuz Perşembe günü İstanbul CVK Park Bosphorus Otel’de düzenlenen törende Ekin Teknoloji adına ödülü İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Orkunt Yozgat aldı.

YAZILIM İHRACATI ŞAMPİYONU OLDU!
banner98
 Güvenli Şehir Teknolojileri lideri ve Türkiye bilişim ihracatı şampiyonu Ekin Teknoloji, bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilen Türkiye’nin Bilişim 500 Şirketi Araştırması’nda Yazılım İhracatı Şampiyonu ödülünü aldı. Araştırma sonucunda Türkiye’nin yazılım şampiyonu seçilen Ekin Teknoloji, yazılım ihracatı şampiyonluğundaki liderliğini bir kez daha kanıtladı. Ekin Teknoloji, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından, Ekonomi Bakanlığı’nın katkıları ile gerçekleştirilen “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” araştırmasında “Bilişim Hizmetleri’nde Türkiye’nin ihracat şampiyonu seçilmişti.

Yüz tanıma, plaka tanıma, kırmızı ışık ihlal tespiti, hız tespiti, park ihlal tespiti, akıllı kavşak kontrolü, sistem kontrolü yazılımları ve tüm bu sistemlerin birbiriyle entegre çalışmasını sağlayan "Ekin Red Eagle – Güvenli Şehir Yönetim Sistemi” ile güvenli şehir teknolojilerinde bütüncül çözümler sunarak fark yaratan Ekin Teknoloji adına ödülü alanEkin Teknoloji İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Orkunt Yozgat, “Ekin Teknoloji olarak tamamı Türk mühendisler tarafından geliştirilen güvenli şehir teknolojilerinin yazılım, donanım ve tasarımını yapabilen bir işgücüne sahibiz. Bu da bize dünya piyasasında güvenli şehir teknolojileri alanında önemli bir avantaj sağlıyor. Dünya akıllı şehir pazarında 10 yılda yüzde 2 bin 783’lük büyüme kaydeden bir Türk şirketi olarak, ihracatımızı artırmaya devam ediyoruz. Kendi yazılım, donanım ve tasarım çözümlerimizle geliştirdiğimiz çözümlerimizin büyük bir yüzdesini yurt dışına ihraç ediyoruz” dedi.

Türk Mühendislerin Geliştirdiği Çözümler, Dünyanın En Prestijli Ödüllerinin Sahibi Oldu

Güvenli şehir teknolojilerinde, bütüncül çözümleriyle Türkiye’de ve dünyada fark yaratan Ekin Teknoloji, 2017 yılında ABD'de dünya genelinde sektörünün en yenilikçi ürün ve şirketlerine verilen Golden Bridge Ödülleri’nde, ‘Yılın En Yenilikçi Şirketi’ kategorisinde ‘Altın Ödül’ aldı. Aynı yarışmada, Ekin Teknoloji'nin tamamen Türk mühendisleri tarafından geliştirilen mobil devriye sistemi Ekin Patrol, ‘Yenilikçi Bilgi Teknolojileri Hizmetleri’ alanında ‘Gümüş Ödül’ün sahibi oldu. Dünyanın ilk akıllı devriye sistemi olan Ekin Patrol, daha önce Stevie Ödülleri 'En İyi Ürün', CES Innovation 'Onur Ödülü', German Design 'Jüri Özel Ödülü' ve 'A Design Ödülü' gibi birçok uluslararası ödüle layık görüldü. 2018 yılında Taşınabilir Plaka Tanıma ve Hız Tespit Sistemi, Ekin Box Spotter ile tasarım alanında referans kabul edilen Almanya merkezli Red Dot Tasarım ödülüne layık görülen şirket son olarak European Business Awards’ta “En İnovatif Şirket Ödülü”nü aldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2018, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0