USLA GELECEĞİN ŞEFLERİ VE İŞLETMECİ ADAYLARINA AVANTAJLI ÖN KAYIT FIRSATI SUNUYOR

Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi (USLA)’nın, geleceğin şef ve yiyecek içecek sektörü işletmeci adaylarını yetiştirdiği profesyonel eğitim programlarına kayıtlar, eylül sonuna kadar, ön kayıt avantajıyla devam ediyor.

USLA GELECEĞİN ŞEFLERİ VE İŞLETMECİ ADAYLARINA AVANTAJLI ÖN KAYIT FIRSATI SUNUYOR
banner98
 USLA, otelcilik ve yiyecek içecek sektöründe, 30 yılı aşkın süredir sertifikalı ve diplomalı eğitimler veren American Hospitality Academy International Hotel Management Schools’un (AHA-İHMS) İstanbul kampüsü olarak faaliyet gösteriyor.

Türkiye’nin gastronomi alanındaki en önemli ve uluslararası standartlara sahip eğitim kurumu olan USLA, geleceğin şef ve işletmeci adaylarına, yiyecek içecek sektöründe parlak bir geleceğin kapılarını açıyor. İstanbul Mecidiyeköy’deki akademide, USLA’nın profesyonel eğitimlerine katılanlar, AHA’nın uluslararası akredite sertifikalarını ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı belgelerini almaya hak kazanıyorlar. Profesyonel mutfak ile ilgilenen herkesin bilmesi gereken temel disiplinlerin ve tekniklerin öğretildiği programları ile öne çıkan USLA’da yeni kariyer fırsatları ile hayatına bambaşka bir yön vermek isteyenlere yönelik workshoplar da bulunuyor. Akademi şef kadrosunda Fehmi Samancı, Hazer Amani, Soner Göksu gibi sektörün önemli isimlerini barından USLA, geleceğin şef ve işletmeci adaylarını profesyonel mutfak kariyerlerine tam donanımla hazırlıyor.

Temmuz ayı içerisinde yemek tutkunlarına “Profesyonel Aşçılık” ve “Profesyonel Pastacılık & Ekmekçilik” programlarında %15 indirim imkanı sunan USLA’nın gelecek aylardaki avantajlı kayıt fırsatları da şu şekilde olacak:

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2018, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0