Karidesi güveçten öteye taşımak isteyenlere Kocaman Jumbo Karides

Karidesi sadece güveçten ibaret sanmayın! Kocaman Balıkçılık’ın ITQI üstün lezzet ödüllü Jumbo karidesleriyle birbirinden enfes lezzetler oluşturabilirsiniz. Temmuz ayında hasat edilen yüzde 100 Akdeniz karidesleri, salamura olarak üretiliyor ve bu sayede 4 mevsim tazeliğini koruyor.

Karidesi güveçten öteye taşımak isteyenlere Kocaman Jumbo Karides
banner98
 Kocaman Balıkçılık, birbirinden lezzetli deniz ürünleriyle sofralarını birer lezzet şölenine dönüştürmek isteyenlere sesleniyor.

Sofralara taşıdığı ve tazeliğini 4 mevsim koruyan deniz ürünleriyle balık severleri iştah açıcı lezzet yolculuğuna çıkaran Kocaman Balıkçılık’ın Jumbo karidesleri,haşlanarak temizleniyor ve minimum koruyucu ile imal edilerek paketleniyor. Ürünlerini kalibre standardı gözeterek ambalajlayan Kocaman Balıkçılık, tüketicilere gönül rahatlığıyla tüketebileceği karideslerini gramajından fire vermeyecek şekilde sunuyor. İsteğe göre söğüş olarak tüketilebilen ya da güveçte pişerek güzel bir alternatif olan Jumbo karideslerle hazırlanabilecek lezzetler ise kullanıcılarının hayal gücüne kalmış...

 

ITQI Üstün Lezzet Ödülünü 2 yıldız ile geçerek dünya şeflerinin beğenisini kazanan Kocaman Jumbo Karides, sadece Migros mağazalarında satışa sunuluyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0