İZNİK-ZEHRA'NIN ROTASINA ÖZPAŞ'TAN TAM DESTEK

Zehra’nın Rotası çalışmasıyla küçük yaşında büyük bir işe imza atan Zehra Candar'a İznik ÖZPAŞ Müdürü Orçun Yücel, bisiklet hediye etti.

İZNİK-ZEHRA'NIN ROTASINA ÖZPAŞ'TAN TAM DESTEK
banner98
 Eğitim ve Öğretim alanında her yıl sürdürdükleri "Hayal Et Hayallerinizi Gerçekleştirelim" projesi ile her yıl onlarca çocuğun hayallerini gerçekleştirmeleri, İznik tanıtımı için THY bünyesindeki bir uçağa İZNİK isminin verilmesini sağlayarak tanıtıma destek  vermişti.

ÖZPAŞ Müdürü Orçun Yücel yaptığı açıklama da " Zehra’nın Rotası adlı programıyla bu yaşta İznik’imizin tanıtımına katkı sağlayan ve birçok başarılı çalışmaya imza atan Zehra Candar'a Özpaş Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Zirekoğlu'nun göndermiş olduğu bisikleti takdim ettik. Zehra kardeşime ömür boyu başarılar dilerim" dedi.

Zehra'nın Rotası ile tanıtım için yola çıktıkları belirten Zehra Candar " Öncelikle bizleri destekleyen ÖZPAŞ ailesine teşekkür ediyorum. Bu günden sonra şehir içi tanıtımlarımı bisiklet ile gezerek yapacağım. Hedefimiz Youtube ve Facebook'ta Zehra'nın Rotası  programı ile Tarihi ve Kültürel eserlerimizin yanı sıra sanat eserleri ve el emeği göz nuru değerleri de tanıtmak olacaktır" dedi.


Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2018, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0