İZNİK BELEDİYESİ-BAŞKAN SARGIN; KULE PORTATİF TERMALİN AÇILIŞ KURDELESİNİ KESTİ

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Kule Portatif Termal'in açılış kurdelesini AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yıldızer ile birlikte kesti. Belediye Başkanı Osman Sargın'ın yıllar öncesine dayanan dostluğu ve birlikte güzel anıları olan değerli arkadaşı İsmail Kule'nin Kule Portatif Termal açılışına dostları ve yakınları katıldı.

İZNİK BELEDİYESİ-BAŞKAN SARGIN; KULE PORTATİF TERMALİN AÇILIŞ KURDELESİNİ KESTİ
banner98
 Kilo vermek isteyenlere alternatif bir çözüm olan Nano Teknolojili Kule Portatif Termal Sistemi Tedavi Merkezinde Far-İnfrared  (Kızıl Ötesi Isı) ile oturduğunuz yerden yorulmadan parmağınızı kıpırdatmadan kilo vermeyi sağladığı belirtildi. 65 derece ısı ile vücudun içerisine 8 cm. girerek 30 dakika içinde 500 gr ile 1.600 gr arasında terleyip vücuttaki toksinleri, kimyasalları, yağları parçalayarak vücuttan dışarıya atılması sağlanmaktadır.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açılış öncesi yaptığı konuşmada " Böyle güzel bir hizmetin sunulması gerçekten güzel bir olaydır. Tüm İznikliler adına teşekkür ediyorum.gerçekten sağlıklı bir olay, İlerleyen zamanlarda daha güzel daha iyi hizmet vermeye devam edecek. Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.

Ardından yapılan dua ile açılış kurdelesi kesildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0