EVMODA'DAN BÜYÜK FIRSAT:   "ŞİMDİ AL, 3 AY SONRA ÖDEMEYE BAŞLA"

Türkiye'nin önde gelen mobilya markalarından Evmoda, müşterilerine kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor. Evinizi yenilemek ya da modern mobilyalarla dekore etmek isteyenler için özel olarak hazırlanan bu fırsat, Eylül ayında başlayıp Ekim Ayı sonuna kadar geçerli olacak.

EVMODA'DAN BÜYÜK FIRSAT:   "ŞİMDİ AL, 3 AY SONRA ÖDEMEYE BAŞLA"
banner98

Evmoda Genel Müdürü Cahit Özdemir, kampanya ile ilgili olarak şunları söyledi: “Evmoda müşterileri, mobilya kategorisindeki seçili ürünleri satın aldıktan sonra ödemeye 3 ay sonra başlayabilecek ve 12 aya varan taksit imkânlarından yararlanabilecekler. Esneklik arayanlar için cazip bir seçenek sunan bu fırsat, yalnızca Evmoda showroomlarında geçerli olup, işlemler satış danışmanlarımız tarafından gerçekleştirilecektir.” dedi.

Cahit Özdemir, stoklarla sınırlı olan bu fırsatı kaçırmamak için müşterilere hızlı davranmaları gerektiğini hatırlatarak, kampanya tarihleri dışında yapılacak alışverişlerde aynı ödeme kolaylığının sunulmayacağını belirtti.

Evinize modern ve şık dokunuşlar katmak için en yakın Evmoda showroom'una uğrayarak bu ayrıcalıklı kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0