BYSD Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil Yeni Kabineye Görevlerinde Başarılar Diledi

“BÜYÜK TÜRKİYE’NİN İNŞASI CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN LİDERLİĞİNDE VE GÜÇLÜ HÜKÜMETİMİZLE ÇOK DAHA SAĞLAM OLACAK”

BYSD Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil Yeni Kabineye Görevlerinde Başarılar Diledi
banner98
 Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği (BYSD) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve ilk kabinesini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Büyükhelvacıgil, “Yeni dönemde büyük Türkiye’nin inşası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve güçlü hükümetimizle çok daha sağlam olacaktır” dedi.

“DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

BYSD Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“24 Haziran seçimlerinde aziz milletimizin iradesiyle ülkemiz ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne başarılı bir şekilde geçti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde girmiş olduğumuz yeni dönem, ülkemiz için istikrar ve güvenin yanı sıra pek çok fırsatı da beraberinde getirecektir. Bu yeni dönemin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.

Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlığında kurulan ilk kabinemizin iş dünyasının içinden, ekonomi alanında bilgili ve yüksek tecrübeli isimlerden oluşması sektörümüzü ziyadesiyle memnun etti. Yeni sistemin ilk hükümetinde yer alan bakanlarımıza görevlerinde başarılar diler, tebrik ederim. Siyasi belirsizliklerin ortadan kalktığı bu yeni dönemde, en önemli gündem maddemizi ekonomi oluşturuyor. Ekonomi alanının içinden gelen ve iş dünyasının ne istediğini çok iyi bilen güçlü hükümetimizin yatırım ortamının iyileştirecek, istihdam ve refah düzeyini artırıcı reformları uygulamaya sokmasıyla ekonomimizin sıçrama yapacağına inanıyoruz.

TARIM VE GIDA SEKTÖRLERİNE ÖZEL ÖNEM VERİLMELİ

Dünyada ticaretinin en önemli unsurunu oluşturan; ülkemiz için de en kritik sektörlerin başında tarım ve gıda sektörleri geliyor. Bu sektörlere özel önem vererek, ülkemizin bu alanlarda kendi kendine yetebilir bir ülke olması için gerekli adımları atmalı ve tedbirleri almalıyız. Bitkisel yağ sanayi sektörü olarak yeni dönemde uzun süredir gündemde olan ve TBMM’de bekleyen ‘Tağşiş Yasası’nın çıkması ve yağlı tohumun stratejik ürün kapsamına alınması en önemli beklentimizdir. Önümüzdeki süreçte ekonomide, tarımda ve gıdada ülkemizin kalkınması için gerekli politikaların geliştirileceğine inanıyoruz.

YENİ HÜKÜMETİMİZE GÜVENİMİZ TAMDIR


Güçlü isimlerden oluşan; ekonomi, tarım ve gıda sektörlerinin ülkemiz için önemi konusunda yüksek bilgi ve birikimi olan yeni hükümetimize güvenimiz tamdır. Yeni dönemde, Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde ve güçlü kabinemizle, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma yolunda güçlü adımlarla yürüyen Büyük Türkiye’mizin inşası ve 2023 hedefleri yolunda bizler de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2018, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0