Watsons Gençlik Festivali 3. kez gerçekleşti

Watsons Türkiye, enerji dolu renkli dünyasını üçüncü kez gençlerle buluşturdu. Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde gerçekleşen Watsons Gençlik Festivali’nde bir araya gelen 10.000’den fazla genç; Gazapizm, Can Bonomo, Yaşlı Amca, Nova Norda ve Paptircem konserleri ve özel DJ performansları ile tüm gün kesintisiz eğlencenin ve benzersiz Watsons deneyiminin tadını çıkardı.

Watsons Gençlik Festivali 3. kez gerçekleşti
banner98

Watsons Gençlik Festivali, bu yıl da müzik ve eğlenceyi Watsons deneyimi ile bir araya getirdi. Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde gerçekleşen festivalde konserler, DJ performansları, etkinlikler, eğlenceli oyunlar ve deneyim alanları ile gençler, Watsons deneyimini doyasıya yaşadı. Katılımcılar gün boyu kesintisiz devam eden birçok eğlenceli etkinlik ve oyunun ardından hediyeler kazandı.

Bu yıl festivalde sahne alan ve gençlerin yakından takip ettiği Gazapizm, Can Bonomo, Yaşlı Amca, Nova Norda ve Paptircem müzikleri ve muhteşem sahne şovlarıyla gençlere unutulmaz anlar yaşattı. Müziğin ritmiyle dans eden ve şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden gençler, tüm gün süren etkinliğin keyfini çıkardı. Sakin geçen yaz aylarının ardından şehir hayatının yüksek temposuna dönüşü eğlenceyle karşıladı.

Tüm gün çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Watsons Gençlik Festivali; Flormar, Maruderm, Nivea, P&G, Unilever, Morfose, Pastel, Colgate ve Duaderm gibi markaların etkinlik alanlarına da ev sahipliği yaptı. Gençlerin yakından takip ettiği ve yoğun ilgi gösterdiği markalar, keyifli etkinliklerle festivale renk kattı. Binlerce genç, bu alanlarda hem eğlenceli vakit geçirdi hem de birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakaladı.

Watsons Türkiye Genel Müdürü Mete Yurddaş, festivalle ilgili olarak, “Watsons Türkiye olarak bundan üç yıl önce perakende kozmetik sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Watsons Gençlik Festivali’ni hayata geçirdik. Bugün üç yıl önceki heyecan ve coşkuyla bir kez daha gençlerle bir araya gelmek ve onların enerjisine tanık olmak bizim için büyük bir mutluluk. 3. Watsons Gençlik Festivali’nde 10.000’in üzerinde genci, sevdikleri sanatçılarla ve güçlü markalarla buluşturduk. Gençler, bir yandan müziğin keyfini çıkarırken bir yandan da festival alanında yer alan markaların deneyim alanlarını ziyaret etti. Gençlerin yüksek enerjisi ve festivalimize gösterdikleri ilgi bu işe adım attığımız andan itibaren bizim en büyük motivasyon kaynağımız oldu. Gelecek yıllarda da sunduğumuz unutulmaz festival deneyimini büyüterek gençlerle buluşmaya devam edeceğiz" dedi.

Üç yıldır düzenlenen, eğlence, müzik ve sürprizlerle dolu Watsons Gençlik Festivali, bir kez daha gençlerin yoğun ilgisiyle karşılanarak her zaman hafızalarda kalacak anılarla dolu bir güne imza attı.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0