Bursa'da iki kardeş arasında çıkan kavgada kan aktı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı Kırsal Narlıca Mahallesi'nde yaşanan olayda uzun yıllardır küs olduğu ağabeyi ile köy meydanında karşılaşan şahıs, yanında taşıdığı silah ile ağabeyine ateş açıp yaraladı.

Bursa'da iki kardeş arasında çıkan kavgada kan aktı!
banner98

Olay dün sabah saatlerinde Orhangazi'ye bağlı Kırsal Narlıca Mahallesi'nde yaşandı.

İddialara göre yaklaşık 20 yıldır aralarında husumet bulunan iki kardeş Hasan Ü. (53) ile ağabeyi Niyazi Ü. (63) mahalle içinde karşı karşıya geldi.

Yine iddiaya göre Hasan Ü. yanında taşıdığı silahla ağabeyi Niyazi Ü.'ye 1 el ateş ederek bacağından yaraladı. Daha sonra hızını alamayan zanlı aynı tabanca bu kez ağabeyi Niyazi Ü'nün evine de gidip eden buraya da ateş açtıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

Kardeşi tarafından silah ile vurularak bacağından yaralanan Niyazi Ü ise özel bir araçla hastaneye kaldırılmak için yola götürülürken, Orhangazi girişinde kendisini bekleyen ambulans ile  Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılıp burada tedavi altına alındı.

Kardeşine silahlı saldırıyı gerçekleştiren Hasan Ü. daha sonra Orhangazi Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0