Abd Adana Başkonsolosu, İftar Çadirina Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı

Bir dizi temasta bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen ABD Adana Başkonsolosu John Espinoza, Yenişehir ilçesindeki Dağkapı Meydanı'nda iftar çadırına saldıran grup hakkında açıklama yaptı.Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde (GGC) saldırı...

Abd Adana Başkonsolosu, İftar Çadirina Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı
banner98
Bir dizi temasta bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen ABD Adana Başkonsolosu John Espinoza, Yenişehir ilçesindeki Dağkapı Meydanı'nda iftar çadırına saldıran grup hakkında açıklama yaptı.
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde (GGC) saldırı sonrası basın açıklaması yapan ABD Adana Başkonsolosu John Espinoza, Diyarbakır halkına bu konuda bağlılıklarını bir kez daha gösterdiklerini belirterek, kültürel ve dini geleneklere de saygılarını göstermek istediklerini söyledi. Espinoza, “Özellikle Sur Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa düzenlediğimiz iftar yemeği vardı. Her yıl aynı yerde vermiş olduğumuz iftar yemeği toplum tarafından büyük kabul gördü. Sur ilçesinde bulunan vatandaşlara iftar yemeği vermek istedik. Bu akşamı kanunsuz bir şekilde ihlal eden holiganlar, çapulcular, Diyarbakır halkını temsil etmediğini biliyoruz. Protesto etme hakkını destekliyoruz. Çapulcuların çocukların ağzından yemeklerini alıp dökmeleri hiçbir şekilde kabul edilemez ve bunu kınıyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0