Bursa'da kaçak kesim olayında gözaltına alınan Muhtar serbest bırakıldı!

Bursa'da kaçak kesim olayında gözaltına alınan Muhtar serbest bırakıldı!
banner98

Olay dün akşam saatlerinde Orhangazi'ye bağlı Yenisölöz Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Orhangazi Orman işletme şefliğinde görevli bir memur, Yenisölöz sınırları içinde bulunan ormanda kaçak kesim yapıldığı tespit edilen şahıslara işlem yapmak istedi.

Daha sonra olay yerine gelen Yenisölöz Muhtarı Halil Bayram, iddialara göre Orman memurunun kaçak kesim yaptıkları gerekçesi ile  işlem yapmak istediği şahısları alarak oradan uzaklaştı.

Yine bir diğer iddialara göre ise Mahalle Muhtarı şahısların işlemlerinin yapılması için Orman Memurunu Mahalle Muhtarlığına davet etti ancak, Orman Memuru Muhtarın kendisine şahıslara ceazi işlem uygulamadan caydırmak amacıyla baskı yapacağını düşünüp Mahalleye gitmedi ve Muhtardan şikayetçi oldu.

İhbar üzerine Mahalleye giden Orhangazi ilçe Jandarma komutanlığı ekipleri, Muhtar Halil Bayram'ı Orman Memurunun şikayeti üzerine savcılık talimatı gereği gözaltına alarak, ilçe Jandarma komutanlığına götürdü.

Olay ile ilgili devam eden soruşturma kapsamında bugün Orhangazi adliyesinde hakim karşısına çıkarılan Muhtar Halil Bayram mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0