Bozbey ve Şahin’den “Genç Dostu” Yönetim Sözü!

Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve CHP Bursa Büyükşehir Başkan Adayı Necati Şahin, Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun hazırladığı ‘Genç Dostu Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi’ni imzaladı.

Bozbey ve Şahin’den “Genç Dostu” Yönetim Sözü!
banner98

Gençlerin kent yönetiminde daha etkin rol almasını isteyen Ulusal Gençlik Parlamentosu, Türkiye genelinde “Genç Dostu Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi” kampanyası başlattı. Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun kampanyasına Nilüfer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin’den destek geldi.

Ulusal Gençlik Parlamentosu, kentte yaşayan gençlerin kentin sunduğu ekonomik, sosyal ve siyasi fırsatlardan eşit biçimde yararlanabilmesi için, 30 Mart yerel seçimler öncesi kent yönetimine aday olan belediye başkan adaylarından söz aldı. “Genç Dostu Kent – Genç Dostu Aday” kampanyasına imza atan Nilüfer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Belediyemizin ve belediye sınırlarında yapılması öngörülen gençlik eylem planlarını yerel paydaşlarımız ile birlikte hazırlamayı ve uygulanmasını  takip etmeyi, bütçelerimizi gençlik ihtiyaçlarına duyarlılık ilkesini göz önünde bulundurarak hazırlamayı, genlik örgütleri ile genç kadınların ve genç engellilerin konumlarını güçlendirme konusunda işbirliği yapmayı, gençlik politikaları konusunda toplumu bilinçlendirici çalışmalar yürütmeyi ve genç dostu kent kapsamında düzenlenecek faaliyetleri desteklemeyi Nilüfer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı olarak onaylıyorum. Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi olarak meclis üyesi aday listemizde dört tane pırıl pırıl genç arkadaşımız var ve gençlerle birlikte yapacağımız projeleri bu genç arkadaşlarımız birlikte yapacak ve takip edecekler” şeklinde konuştu.

Bursa’nın yeni bir vizyona ihtiyacı olduğunu belirten CHP Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Necati Şahin de “Ankara’dan soğuk rüzgarlar esiyor” dedi. Şahin, “Kısmet olursa 30 Mart 2014’de seçildiğimizde önce Bursa Büyükşehir Belediyesi bütün Bursa’yı kucaklayacak, daha sonra da bu heyecan tüm Türkiye’yi saracak. 2014 gençlerin ve kadınların yılı olacak. Ankara’dan esen soğuk rüzgar ve kar var. Ancak bizim lodosumuza kar dayanmaz” diyerek “Bekle kar altında kalan buğday tanesi, gözyaşların çare değil ağlama büyü, başını dik tutabilirsen boy vereceksin” dizelerinden oluşan şiiri okudu.

Ulusal Gençlik Parlamentosu Bursa sorumluları Gülsüm Emel Oğraş ve Kutluhan Çevikel de gençlik olarak belediye başkan adaylarına taleplerini iletti.


Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0