BKSTV Bursa`nın Tanıtımına Destek

BKSTV Bursa`nın Tanıtımına Destek

BKSTV Bursa`nın Tanıtımına Destek
banner98
 Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı’nın (BKSTV) 29. olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

- BKSTV Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Durmaz Yılbirlik, yapılan çalışmalarla Bursa’nın tanıtımına katkı sağlandığını söyledi.

BURSA – Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı’nın (BKSTV) 29. olağan genel kurul toplantısı Hilton Bursa Convention Center & Spa’da gerçekleştirildi.

Divan başkanlığını Işık Uğurtuğ’un yaptığı genel kurulda, öncelikle gündem maddeleri onaylandı. Toplantının açılışında konuşan BKSTV Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Durmaz Yılbirlik, sanat dolu bir yılı geride bıraktıklarını ve her geçen gün daha iyiyi yakalamak amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Özellikle Uluslararası Bursa Festivali’ne hazırlanırken her yaşa ve her müzik zevkine hitap eden, farklı kültürleri yansıtan müzik türlerini seçtiklerini ifade eden Yılbirlik, yıllarını müzik ve sanata vermiş sanatçılara hak ettikleri değeri verirken, genç sanatçıları da destekleyerek onlara yol açmaya çalıştıklarını ve bu sırada hem sanatçıya hem de izleyiciye coşkulu bir ortam oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Geçmiş deneyimlerle sağlam adımlar atılıyor
Yılbirlik, geçmiş yılların birikim ve deneyimiyle bugünlere gelindiğini sözlerine ekleyerek, BKSTV Çocuk ve Gençlik kulübü çalışmalarının devam ettiğini, atölye çalışmaları ile köylerde çocukların sanatla buluşturulduğunu söyledi. Vakıf bünyesinde oluşturulan ‘Hediyelik Eşya Komitesi’nin yeni ürün konseptleri üzerinde çalıştığını kaydeden Yılbirlik, festivalin açılışı ile birlikte beğeniye sunulacak olan koleksiyonla Bursa’nın tanıtımına sağlanan katkılara devam edileceğini anlattı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı ve BKSTV Genel Sekreteri Ahmet Erdönmez’in 2016 yılı yönetim kurulu faaliyet raporunu üyelere aktardığı toplantıda denetim kurulu raporu da genel kurulun onayına sunuldu. 2016 yılı mali tabloları ise BKSTV Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Parlamış tarafından üyelere aktarılırken, 2017 yılı çalışma raporu da genel kurul üyeleri tarafından oy birliği ile onaylandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0