Kategoriler

Ticimax E-Anadolu Ödülleri’nde Bursa’nın E-ticaret Şampiyonu Belli Oldu!

Ticimax E-Anadolu Ödülleri Bursa, 23 Eylül’de BAOB’da düzenlenen  71. E-ticaret Sohbetleri etkinliği kapsamında sahiplerini buldu.

Ticimax, 18 yıllık deneyimini KOBİ’lere, girişimcilere ve firmalara aktarabilmek amacıyla 7 yıl önce başlattığı ‘’E-ticaret Sohbetleri ve E-ticarete Başlıyorum Eğitimleri’’nin 71.’sini 23 Eylül 2024 Pazartesi günü BAOB’da gerçekleştirdi. Bu etkinlik kapsamında Ticimax bir ilke daha imza atarak, e-ticarette başarı gösteren müşterilerini onurlandırmak amacıyla ‘’E-Anadolu Ödülleri’’ programını başlattı. Bu program, Ticimax’ın etkinliğin yapıldığı şehirlerdeki çeşitli kategorilerde en başarılı müşterilerini ödüllendirerek, sektördeki başarıları kutlamayı hedefliyor.

E-Anadolu Ödülleri kapsamında ilk etkinlik 23 Eylül 2024 Pazartesi günü Bursa’da gerçekleştirildi. 

Etkinlikte ödül alan firmalar şu şekilde sıralandı:

2024 ilk 6 ayı baz alınarak oluşturulan Bursa ili ciro sıralamasında, birincilik ödülünü Locco Moda Kurucusu Melih Aktaş, ikincilik ödülünü Feminen Moda Kurucusu Serap Güloğlu ve üçüncülük ödülünü Le Mabelle Kurucu Ortağı Filiz Gökçeler Organ aldı. 

Ticimax Müşteri Bağlılığı 2024 Ödülü’nü ise Ticimax’ta 10. Yılı dolan Tokgözler firmasını temsilen E-ticaret ve Sosyal Medya Yetkilisi Erol Karagöz aldı.

Locco Moda Kurucu’su Melih Aktaş, ödül töreninde yaptığı konuşmada müşteri memnuniyetinin öncelikleri olduğunu vurgulayarak, "E-ticaret zorlu bir serüven ve bu zorlu serüvende müşteri memnuniyeti bizim için en temel unsurlardan biri. E-ticaretin dijital pazarlama alanında doğru müşteri, doğru fiyat ve doğru reklam politikasıyla ilerlediğimiz sürece başarı bizimle olacaktır. Teşekkür ederim," dedi.

Feminen Moda Kurucu’su Serap Güloğlu, başarı yolculuklarında Ticimax’ın katkısına vurgu yaptığı ödül konuşmasında, ‘’Bu ödül için çok teşekkür ederim. 2021 yılından beri Ticimax ile birlikte çalışıyoruz ve ilk günden beri bize büyük destek oldular. Çözüm odaklı ve müşteri odaklı yaklaşımları sayesinde işimizi daha da ileriye taşıma imkanı bulduk. Başarılarınızın devamını dilerim." dedi.

Le Mabelle Kurucu Ortağı Filiz Gökçeler Organ ise yaptığı konuşmada, ‘’Bu ödülü, bu akşam ortaklarım ve ekibim adına almaktan mutluluk duyuyorum. E-ticaret, uzun ve zorlu bir yolculuk. Bu yolculukta iş ortaklarınızı doğru seçmek çok önemli; Ticimax da bunlardan biri. Her ihtiyacımızda yanımızdalar. Destekleri ve bu ödül için çok teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını diliyorum.’’ dedi.

Tokgözler E-ticaret ve Sosyal Medya Yetkilisi Erol Karagöz, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Şirketim adına bu ödülü almaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Ticimax ile çok uzun yıllardır birlikteyiz ve iş birliklerimizle birlikte uzun yıllar hep birlikte büyümeyi temenni ediyorum. Teşekkür ediyorum." dedi.

Bu özel ödüllerle Ticimax, değerli müşterilerine tebriklerini sunarken, müşterileriyle birlikte elde ettikleri başarıları kutlama fırsatı buldu.

Sektördeki gelişmelere öncülük eden Ticimax,  müşterileriyle birlikte daha nice başarılara imza atmayı hedefliyor.

‘’Anadolu'dan çıkan başarılı markaların hikayelerini duyurmak ve e-ticaretin gücünü göstermek öncelikli hedeflerimizdendir’’

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucu CEO’su Cenk Çiğdemli, ‘’ Bu akşam burada büyük bir kalabalık var. Sizlerle bir arada olmak, e-ticareti ve sektörün büyümesini konuşmak bizim için gerçekten çok değerli. Ticimax olarak uzun yıllardır ‘’E-Ticaret Sohbetleri’’ etkinliklerimizle il il geziyoruz ve iş ortaklarımız ve müşterilerimizle birlikte Türkiye’ye e-ticareti anlatmaya ve yaygınlaştırmaya çalışıyoruz.  Bugün çok değerli ödüller verdik. Özellikle Anadolu'dan çıkan başarılı markalar bizim için çok kıymetli. Çünkü Anadolu'dan da Türkiye'nin ve dünyanın her yerine ürün gönderilebildiğini görüyoruz ve bunu herkese göstermek istiyoruz.

Biz her zaman müşterilerimizi dinledik ve geri bildirimlerine göre ürünümüzü geliştirdik. Ürünün bugüne gelmesindeki en büyük pay müşterilerimizindir. Bugün 21.000’in üzerinde yerel ve global markaya hizmet veriyoruz. Bu, bizim için büyük bir değer. Özellikle uzun yıllardır bizimle olan markalar bizi gururlandırıyor ve cesaretlendiriyor.

Aynı zamanda, bu ödüllerle birlikte Türkiye’nin her bir köşesinde yer alan girişimcilerin ve markaların hikayelerini duyurmak, toplumsal kalkınmaya katkıda bulunmak bizim için öncelikli bir hedef. E-Anadolu Ödülleri serimizin ilki Bursa’da gerçekleştirildi. Gelecek dönemlerde de bu tür etkinliklerimizi sürdürerek, e-ticaretin gücünü göstermeyi amaçlıyoruz.’’ dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜNYA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM işlevselliğini yitirmiş!
ANKARA
2,9 milyar TL'lik tarımsal destekler hesaplarda
İSTANBUL
AHİLİK HAFTASI BEYLİKDÜZÜ’NDE KUTLANDI
ANKARA
“RO-RO GEMİLERİ 319 BİN 241 ARAÇ İLE EN FAZLA TAŞIMAYI AVRUPA HATLARINDA GERÇEKLEŞTİRDİ”
BURSA
Ticimax E-Anadolu Ödülleri’nde Bursa’nın E-ticaret Şampiyonu Belli Oldu!
SAĞLIK YAŞAM
Türk Kardiyoloji Derneği'nden Dünya Kalp Günü Mesajı:  “Kalp Sağlığı İçin Her Yaşta Hareket Şart”
İSTANBUL
“İSTANBUL VE MOSKOVA İÇİN HAYIRLI OLSUN”
İSTANBUL
TRENDYOL SÜPER LİG, TFF 2. LİG VE TFF 3. LİG'İN YENİ SPONSORU NESİNE OLDU
DÜNYA
İHRACATIN YENİ KAPILARI ‘HELALEXPO’ İLE AÇILACAK
İSTANBUL
BinBin Bulls Yatırım Liderliğinde Halka Arz Oluyor!