Kategoriler

TRENDYOL SÜPER LİG, TFF 2. LİG VE TFF 3. LİG'İN YENİ SPONSORU NESİNE OLDU

Türkiye’nin lider şans oyunları markası Nesine, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yaptığı yeni sponsorluk anlaşmasıyla Türk futboluna desteğini genişletiyor. 2024-2025 sezonu boyunca Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci sezonunun resmi sponsoru olan Nesine, ayrıca TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’in de isim sponsoru oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye'nin şans oyunları sektöründeki öncü ve lider markası Nesine güçlerini birleştirerek önemli bir iş birliğine imza attı. Bu anlaşma çerçevesinde Nesine, 2024-2025 sezonu boyunca Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci sezonunun resmi sponsoru olurken, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in de isim sponsoru oldu. Türk futboluna katkı sunacak bu sponsorluk hem Nesine'nin marka gücünü pekiştiriyor hem de sporun gelişimine verdiği desteği gösteriyor.  

Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ndeki imza töreni Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Nesine CEO'su Halit Gülbakanoğlu, Süper Lig Kulüpler Birliği Başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, 2. Lig Kulüpler Birliği Başkanı ve İskenderunspor Kulübü Başkanı Hakan Bolat ve 3. Lig Kulüpler Birliği Temsilcisi ve Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü Başkanı Rafet Orhan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

Bu anlaşma, Nesine’nin Türk futboluna yapacağı katkıları vurgularken, Trendyol Süper Lig, Nesine 2. Lig ve Nesine 3. Lig’e yönelik sponsorluklar aracılığıyla futbolun daha geniş kitlelere ulaşmasını ve liglerin sürdürülebilir gelişimini destekliyor. Nesine’nin sponsorluğu, Türkiye’de futbolun her kademesinin daha fazla ilgi görmesine ve alt liglerdeki kulüplerin finansal anlamda güçlenmesine de önemli bir katkı sağlayacak. 

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu: "Futbolun marka değerini ne kadar artırırsanız sponsorluktan o kadar çok gelir elde edersiniz”

Açılış konuşmasını yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, “Futbolun marka değerini artırmak için ekibimizle birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Marka değeri yükseldikçe, sponsorluk gelirlerinin de artacağına inanıyorum. Bu noktada Halit Bey'e ve Nesine'ye teşekkür ederim. Türk futbolunu hak ettiği seviyeye taşımak için birlikte hareket edeceğiz. Gelirlerin artması ve marka değerinin yükselmesi, iş birliği ve ortak hedeflerde buluşmamızı gerektiriyor. Sahada rekabet ederken, saha dışında aynı amaç için birleşmeliyiz. Futbolun asıl sahipleri kulüpler ve onların yöneticileridir. Federasyon organizasyonu üstlense de marka değerini artırma sorumluluğu kulüplerin omuzlarındadır. Bu anlayışı Türk futboluna yerleştirirsek, futbolumuzu hak ettiği seviyeye çıkarabiliriz. Sponsorlarımızın sayısı ve katkısı arttıkça, Türk futboluna daha fazla hizmet edebileceğiz. Genç yetenekleri altyapıdan itibaren geliştirerek dünya futbolunda daha etkili bir konuma gelebiliriz. Ayrıca, Nesine’ye bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Hep birlikte, futbolun marka değerini hak ettiği noktaya taşıyacağız” diye konuştu.

Nesine CEO'su Gülbakanoğlu: "Projelerimizle futbol coşkusunu başka bir seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz"

Trendyol Süper Lig resmi sponsorluğunun yanı sıra TFF 2. Ve TFF 3. Lig’lerin de isim sponsoru oldukları için çok mutlu olduklarını belirten Nesine CEO’su Halit Gülbakanoğlu, törende yaptığı konuşmada, bu stratejik iş birliğinin hem marka için hem de Türk futbolu için büyük bir değer taşıdığını belirtti. Gülbakanoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’nin futbol sahnesinde bu kadar önemli bir rol üstlenmekten gurur duyuyoruz. Nesine olarak her zaman spor sektörünün gelişimine katkıda bulunduk. Türk futbolunun en prestijli liglerine sponsor olmak, bu büyük ailenin bir parçası olmak bizim için oldukça değerli. Bu iş birliği sayesinde sadece markamızı güçlendirmekle kalmayacağız, aynı zamanda futbolun her kademesinde büyüme ve gelişme için de katkıda bulunacağız. Trendyol Süper Lig, yalnızca Türkiye'nin değil, Avrupa'nın en değerli liglerinden biri. Bu sezon takımlarımız çok kaliteli kadrolarla mücadele ederken, Türk futbolunun global ölçekteki prestijini daha da artırıyor. Böylesine önemli bir sezonda yer almak, markamız için de büyük bir anlam taşıyor. Aynı şekilde, Nesine 2. Lig ve Nesine 3. Lig isim sponsoru olarak da bu liglere sadece finansal destek sağlamakla kalmıyoruz, aynı zamanda bu liglerin daha geniş kitleler tarafından ilgi görmesini sağlamayı hedefliyoruz. Bu iş birliği, tüm Türkiye’de yer alan spor kulüplerini ve taraftarları destekleyerek futbolun her kademesinin gelişimine katkı sunmamızı sağlayacak. Saha içinde ve stadyum etrafında taraftar deneyimini zenginleştiren etkinlik ve organizasyonların yanı sıra dijital platformlar üzerinden de özel içerikler sunmak için çalışıyoruz. Bu projelerle Nesine olarak hem dijital dünyada hem de stadyum atmosferinde futbolseverlere dokunmayı ve futbol coşkusunu ‘Başka Bir Seviye’ye çıkarmayı hedefliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu anlaşmanın hem Nesine markası için hem de Türk futbolu için çok değerli olduğuna inanıyoruz.” 

"Spora yapılan yatırımın, toplumsal kalkınmanın itici güçlerinden biri olduğuna inanıyoruz"

Nesine olarak spordan kazandıklarını başta spor olmak üzere ülkenin ve toplumun kalkınmasına katkı sağlayacak projelere yönlendirdiklerini söyleyen Gülbakanoğlu, “15 yılı aşkın süredir Türk sporuna ve sporseverlerine kaynak yaratan projelere yatırım yapıyoruz ve bu yatırımları başarımızın en önemli unsurlarından biri olarak görüyoruz. Spora yapılan yatırımın, toplumsal kalkınmanın itici güçlerinden biri olduğuna inanıyoruz. Bu çerçevede, farklı branşlardaki spor faaliyetlerini, kulüplerimizi ve sporcularımızı destekliyoruz. Tüm iş birliklerimizde uzun vadeli bir yaklaşım benimsemeye özen gösteriyoruz. Biz, Nesine olarak 2006 yılından bu yana Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın yasal bayisi olarak hizmet veriyoruz. 6 kişilik bir ekiple çıktığımız yolda bugün, 8,5 milyonu aşkın üyemizle Türkiye’nin şans oyunları sektörünün öncü ve açık ara pazar lideri konumundayız. 500’e yakın çalışanımızla hem kamu geliri yaratmak hem de sektöre hizmet amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da spora olan desteğimiz hız kesmeden devam edecek” dedi.

Süper Lig Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç: “Sponsorluk gelirlerinin artırılması Türk futbolunun sürdürülebilir başarısı için çok önemli”

Süper Lig Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Nesine ile yapılan iş birliğinden ötürü Türkiye Futbol Federasyonu'na teşekkür ederek, sponsorluk gelirlerinin artırılmasının Türk futbolunun sürdürülebilir başarısı için önemine vurgu yaptı. Ali Koç şöyle devam etti: “Nesine’nin hem futbola hem de basketbola uzun yıllardır yaptığı katkıların çok önemli olduğunu belirten Koç, Trendyol Süper Lig resmi sponsorluğunun yanı sıra Nesine 2. Lig ve 3. Lig sponsorluğunun futbolun marka değerine büyük bir yatırım olduğunu ifade etti. Ayrıca, Nesine uygulaması ve web sitesinde 2. ve 3. Lig maçlarının yayınlanacak olması, bu liglerin daha geniş kitlelere ulaşmasına da katkı sağlayacak. Kulüplerimizin mali zorlukları çoğunlukla dış etkenlerden kaynaklanıyor. Yayın gelirlerinin düşmesi, döviz kuru dalgalanmaları, faizler ve vergi artışları gibi unsurlar, kulüplerin kontrolü dışında gelişen sorunlar. Türk futbol ekonomisinin sürdürülebilir olabilmesi için sponsorların desteği kritik. Sponsorlarla sağlıklı bir iş birliği ortamı sağlamak büyük önem taşıyor. Avrupa’da kulüpler sahada rakip olsalar da sahanın dışında kulüplerin ortak menfaatleri doğrultusunda çalışıyorlar. Bu yaklaşımı Türkiye’de de uygulamalıyız” dedi. 

2. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Hakan Bolat: “Bu anlaşmayla biz kendimizi değerli hissettik”

2. Lig Kulüpler Birliği Başkanı ve İskenderunspor Kulübü Başkanı Hakan Bolat bu sponsorluk anlaşmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Bolat, “Nesine’nin sponsorluk tanıtımında, futbolun birleştirici gücünü bir kez daha gördük. Futbol, basit bir oyun gibi görünse de dünya çapında trilyon dolarlık bir endüstri haline gelmiştir. Bizim de amacımız, Federasyonumuza destek vererek, Milli Takımımızı ve Süper Lig’i en üst seviyeye taşımak. Bunun için sponsorlara ve birlikteliğe ihtiyacımız var. 2. ve 3. Lig'e ne kadar değer verirsek, Türk futbolu da o kadar yükselecektir. Bugün kendimizi değerli hissettik ve bu değerin artmasını istiyoruz” dedi. 

3. Lig Kulüpler Birliği Temsilcisi Rafet Orhan: “Bu anlaşma kulüplerin rekabet gücünü artıracak”

3. Lig Kulüpler Birliği Temsilcisi ve Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü Başkanı Rafet Orhan ise, “futbolunun sürdürülebilir gelişimine katkı sağlayacak ve gelecek nesillere daha iyi bir futbol ekosistemi sunma konusunda önemli rol oynayacak olan bu tarz sponsorlukların anlaşmaları, tutkuyla bağlandığımız takımların maddi özgürlüğüne, rekabet gücüne hiç kuşkusuz olumlu yönde katkı sağlayacak. Bizim için son derece önemli ve anlamlı olan bu anlaşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜNYA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM işlevselliğini yitirmiş!
ANKARA
2,9 milyar TL'lik tarımsal destekler hesaplarda
İSTANBUL
AHİLİK HAFTASI BEYLİKDÜZÜ’NDE KUTLANDI
ANKARA
“RO-RO GEMİLERİ 319 BİN 241 ARAÇ İLE EN FAZLA TAŞIMAYI AVRUPA HATLARINDA GERÇEKLEŞTİRDİ”
BURSA
Ticimax E-Anadolu Ödülleri’nde Bursa’nın E-ticaret Şampiyonu Belli Oldu!
SAĞLIK YAŞAM
Türk Kardiyoloji Derneği'nden Dünya Kalp Günü Mesajı:  “Kalp Sağlığı İçin Her Yaşta Hareket Şart”
İSTANBUL
“İSTANBUL VE MOSKOVA İÇİN HAYIRLI OLSUN”
İSTANBUL
TRENDYOL SÜPER LİG, TFF 2. LİG VE TFF 3. LİG'İN YENİ SPONSORU NESİNE OLDU
DÜNYA
İHRACATIN YENİ KAPILARI ‘HELALEXPO’ İLE AÇILACAK
İSTANBUL
BinBin Bulls Yatırım Liderliğinde Halka Arz Oluyor!