GIDALARIN GÜVENLİĞİNE CK İMZASI

GIDALARIN GÜVENLİĞİNE CK İMZASI
banner98

Gıda üretimi yapan endüstriyel tesislerde kullanılan kablo taşıma sistemleri, gerek hijyen koşullarının korunması, ürün güvenliği açısından kritik önem taşıma.

İzmir Kemalpaşa'daki tesislerinde 40 yıllık gelecek üretim deneyimine sahip olan Ceylan Kalıp'ın bu girişimi olan CK Kablo Taşıma Sistemleri, Türk gıda ürününün bu alanda uluslararası standartlarda üretim yapabilmesi için mükemmel çözümler sunuyor.

Üretim paketleri hakkında bilgi veren CK Kablo Taşıma Sistemleri Genel Müdürü Ceyhan Ceylan, süt işleme tesislerinin başında olmak üzere tüm gelişmiş çeşitlilikte gıda üretimi yapan ve kapalı kablo taşıma sistemlerini hızla terk ettiğini belirtti, Türkiye'deki yavaş de bu duruma uyum sağladığını belirtti.

// 40 YILLIK ÜRETİM TECRÜBESİ

Alüminyum ve paslanmaz çelikten imal edilen taşıma verimi düzgün yüzeyleri ve kolay temizlenebilir yapılarıyla hijyen standartlarını en üst seviyede tutmayı başaran Ceylan, bu sistemlerin yangın ve arıza riskini de ölçüye indirdiğini vurguladı.

Ceylan Kalıp'ın uzun yıllara dayanan üretim tecrübesiyle İzmir Kemalpaşa OSB'deki tesislerinde bu alanda yatırım yapan Ceyhan Ceylan, “Amacımız ustalarımızki başlangıçta olmak üzere, gıda hijyeni ve güvenliğe önem veren firmalarımızın güvenilir çözümü olmak. Bu yönde ihracata da yönelerek, marka ve üretim gücümüzü Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarında gösteriyoruz.” dedi.

Gıda sektöründe kullanılan açık kablo taşıma sonuçları, tesisin Enerji kablolamasını düzenli bir şekilde yöneterek işletme verimliliğine önemli katkılar sunduna dikkat ederek Ceylan, şu değerlendirmeyi yaptı:

// HİJYEN VE YANGINA KARŞI DAYANIKLILIK

“Bu sistemlerin hijyenin yanı sıra yanmaya dayanıklı olması ve yanma durumunda hızlı müdahale edilebilmesi kritik öneme sahiptir. Ayrıca açık kablo taşıma sonuçlarının kolay erişilebilir olması, temizlik ve bakım işlemlerinin etkin bir şekilde kurulmasına olanak sağlar. CK Kablo Taşıma Sistemleri olarak gıda sektörü özelinde başta süt işleme, şişeleme, paketleme, mayalama tesisleri ile üretim sistemleri kullanan endüstriyel yapılara özel üretimler gerçekleştiriyoruz.” 

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0