Gaspçı sahte polisler kamerada!

Beyoğlu’nda, kendilerine polis süsü vererek bir ticari taksi sürücüsünü gasp etmeye çalışan şahıslardan biri, Beyoğlu Asayiş Bürosu ekibi tarafından yakalandı.

Gaspçı sahte polisler kamerada!
banner98

Florya'da, M.D isimli ticari taksi sürücüsünün önünü ellerinde fener olan iki kişi kesti. Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar taksiye binerek Gayrettepe'de bulunan emniyet müdürlüğüne gitmesini söyledi. Şahıslar bir ara yolda aracı tekrar durdurarak taksi sürücüsünün üstünü aradı. Daha sonra tekrar araca binen sürücü ve sahte polisler tam polis merkezi önünden geçerken taksi sürücüsü kornaya bastı. Polisler harekete geçince sahte polisler kaçmaya başladı.Bölgede araştırma başlatan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, gaspçı sahte polislerden Koray Yüksel’i yakalarken diğer gaspçı kayıplara karıştı

Polis, yaptığı araştırma sonrası kendine polis süsü veren şahsın dört gasp olayına karıştığını belirledi. Bu olaylardan biri de güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde hava karanlık olmasına rağmen tanınmamak için güneş gözlüğü takan iki gaspçı genç bir çocuğa yöneliyor. Biri cebinden cüzdanını çıkararak sahte polis kimliğini çocuğa gösteriyor diğer gaspçı da çocuğun kimliğini alıp telefonuna sarılıyor. Telefonuyla genç çocuğun GBT bilgilerini sorgular gibi yapan gaspçı, sonra kamera açısından kayboluyor. Zanlılar bir süre sonra genç çocuğun cep telefonunu gasp ediyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0