Sütyen Takım

Takım olarak sunulan sütyen takım modelleri için önerimiz, alt beden ve üst bedeni aynı olan kişilerin tercih etmesi.

Sütyen Takım
banner98

Takım olarak sunulan sütyen takım modelleri için önerimiz, alt beden ve üst bedeni aynı olan kişilerin tercih etmesi.

Takım olan modellerde kumaş ve renk olarak uyumluluk %100 sağlandığından şık bir görünüm elde etmek mümkün. Altlı üstlü olan takımlarda dantel modeller, saten modeller, fantezi modeller, gelinliğe özel modeller gibi pek çok seçenek var. Tercih etmeniz halinde doğru beden seçimi ile gün içinde de rahatça tercih edeceğiniz bir takım alabilirsiniz.

Sütyen Takım Modelleri

Takımlarda süteyen modelleri büyük ölçüde değişiyor. Nasıl mı? Aslında takımlarda sütyenlerde destekli olan ve destekli olmayan şekilde seçenekler olacaktır. Sizin talep edeceğiniz türe göre, eğer göğüslerinizin daha dik ve büyük gözükmesini isterseniz destekli olan modelleri tercih edebilirsiniz.

  • Pamuk, dolgulu sütyen takımı
  • Desteksiz dantel sütyen takımı
  • İpli kadife takımlar
  • Bralet takımlar
  • Üçgen sütyen takımlar

Gibi farklı seçenekler var. Tasarım ve kumaş açısından değerlendirip sizin için en uygun olan modeli tercih edebilirsiniz.

Doğru Sütyen Takımı Seçimi Nasıl Olmalı?

Sütyen takımlarında önemli olan alt beden ve üst beden uyumunun gerçekleşmesidir. Bunun dışında seçmiş olduğunuz modellerde kumaş türünün de sizi rahat ettirmesi önemlidir. Beden seçimi konusunda sorun yaşamamanız halinde, severek giyebilirsiniz. Renk seçimleri için ise sütyen takım için bordo, siyah, kırmızı, ten rengi, siyah renk gibi renk seçenekleri çok sayıda olacaktır.

Siz de tüm sütyen takım modellerine https://fifthsenseshop.com/collections/sutyen-modelleri adresinden erişebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2021, 09:13

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0