Hersek Yağlı Güreşleri'ne UGC damgası

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, Yalova ili Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ın daveti üzerine Hersek Geleneksel 6.Yağlı Pehlivan Güreşlerini yerinde takip etti.

Hersek Yağlı Güreşleri'ne UGC damgası
banner98

Yağlı güreş müsabakalarında UGC'yi temsilen Öz'ün yanı sıra Basın ve  Halkla İlişkiler Kurulu Başkanı Mehmet Uyanık da hazır bulundu. Güreşlerin kamuoyuna duyurulmasında büyük emekleri olan UGC Genel Başkanı Ahmet Öz'e turnuva boyunca yoğun ilgi gösterildi.

Ulusal yayın yapan Koza TV’nin spor spikeri ve yorumcusu Recep Tosun canlı yayında yağlı güreşlere ve basın camiasına büyük katkıları olan Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz ve ekibine teşekkür etti ve UGC’nin başarılı çalışmalarının devamını diledi.

YAĞLI GÜREŞLERE 400 GÜREŞÇİ KATILDI

Yalova Altınova Belediyesi Hersek Geleneksel 6.Yağlı Pehlivan Güreşlerine Türkiye genelinden bütün boylarda 400 güreşçi katıldı. UGC Genel Başkanı Ahmet Öz, güreşlerin finalinde 1.olan ve altın kemer verilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Başpehlivan güreşçisi Hüseyin Gümüşalan ile 2. olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un güreşçisi Faruk Akkoyun'u tebrik etti.

Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr.Metin Oral Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti heyetine katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti. Program, gün sonunda çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0