ESKİ ŞARKILAR CEM YENEL'İN SESİ İLE YENİDEN HAYAT BULUYOR!

Pop müziğin ikon olmaya aday genç ismi Cem Yenel, son dönemde yayımladığı şarkıları ile art arda viral olmaya devam ederken bir yandan da sosyal medya hesabından milyonlar izlenen cover çalışmalarını takipçileriyle buluşturuyor.

ESKİ ŞARKILAR CEM YENEL'İN SESİ İLE YENİDEN HAYAT BULUYOR!
banner98

Cem Yenel, Azerbaycan türküsü olan Ayrılık, Neşet Ertaş'tan Neredesin Sen, Teoman'dan İstanbul'da Sonbahar, Zeynep Dizdar'dan Vazgeç Gönül, Ahmet Kaya'dan Beni Vur, Volkan Konak'tan Dido, Nil Karaibrahimgil'den Akbaba gibi döneme damgasını vurmuş farklı müzik türlerine ait kült şarkıları kendine has tarzı ve vokali ile seslendiriyor.

Yılın yarısını İrlanda’da, yarısını Türkiye’de geçiren ve iki ülke arasında mekik dokuyan Cem Yenel, hem Türkiye’deki hem de İrlanda’daki arkadaşlarıyla mutfakta kahve içerken şarkılar söylüyor ve onların doğal reaksiyonunu da yansıtıyor.


Her videosu milyonlar izlenen ve yüz binlerce beğeni alan sanatçı, sosyal medya hesabından başlattığı bu seriyi genişleterek tozlu şarkıları gün yüzüne çıkarmaya devam edecek.

Son dönemde hem kendi şarkıları hem de cover çalışmaları ile hızlı bir yükselişe geçen Cem Yenel, hazırlıklarını tamamlamak üzerinde olduğu sürpriz projelerini yakın zaman sonra takipçileriyle buluşturacak.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0