CHP İL BAŞKANI YEŞİLTAŞ'TAN İNEGÖL ÇIKARMASI

CHP İL BAŞKANI YEŞİLTAŞ'TAN İNEGÖL ÇIKARMASI
banner98

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri İnegöl'e çıkarma yaptı. İnegöl'de esnafı ziyaret eden ve elindekileri tutan, yerel seçimlere yönelik beklentileri dinleyen Yeşiltaş, Bursa'yı sosyal belediyecilikle tanışacaklarını söyledi.

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri İnegöl'de partililerle buluştu, esnafın ve kişilerin sorunlarına, beklentilerine kulak verdi.

İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ilk olarak İnegöl İlçe Başkanlığını ziyaret eden İl Başkanı Yeşiltaş, İlçe Başkanı Zemci Şahin ve partililerle bir araya geldi. Ziyarette yerel seçime yönelik hazırlıklar ve İnegöl'ün sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İl Başkanı Yeşiltaş burada yaptığı konuşmada, İnegöl'ün bildiklerini, çözümler için yol haritasını hep birlikte hazırladıklarını ve yerel seçimlere yönelik salgınların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Yeşiltaş, İnegöl'ün yerel seçimler için önemine dikkat çekerek, “Yerel seçimlerde İnegöl'de ve Bursa'da tarih yazmaya hazırlanıyoruz. Bunun için tüm örgütümüzle birlikte çalışmak, vatandaşlarımızla bir araya gelmemek devam ediyor. Bursa'yı sosyal belediyecilikle tanıştırmak için omuz omuza mücadele etmek” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından İlçe Başkanı Zemci Şahin, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kollarının damakta olduğu ilçede sokakları dolaşıp esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların tek dinleyen Yeşiltaş, esnaflara da hayırlı ve kazançlı işler diledi. Esnafın ve vatandaşın hayatının pahalılığı karşısında zor günlerde yaşadığını vurgulayan Yeşiltaş, “Esnafın kaderiyle baş başa kaldı. Emekliler zor günler geçiriyor. AKP için her şey yolunda gidiyor. Memleket güllük gülistanlık. Ama gerçek öyle değil, Türkiye'de bütün sıkıntı esnafın, emeklinin, emeğin üzerine yüklendi. Ancak ortak çözümden önce Bursa'da sonra Türkiye'de CHP iktidarı. Tüm gücümüzle, grubumuzla birlikte yerel seçimlerde Bursa'yı sosyal belediyecilikle tanıştıracağız.” dedi.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0