İran'dan ilginç çıkış

Hamas lideri İsmail Haniye'nin İran’ın başkenti Tahran’da İsrail tarafından şehit edilmesinin ardından bölgede tansiyon yükseldi. İran'ın karşı bir saldırı yapıp yapmayacağı merak konusu olurken İran'dan ilginç bir açıklama geldi.

İran'dan ilginç çıkış
banner98

Filistin'i işgal eden ve Gazze'de sistematik bir soykırıma imza atan İsrail 30 - 31 Temmuz'da önce Lübnan'ın başkenti Beyrut'u vurup Hizbullah'ın iki numaralı ismi Fuat Şükrü'yü öldürdü sonra da İran'ın başkenti Tahran'da Hamas lideri İsmail Haniye'yi şehit etti.

İsmail Haniye İran'ın yeni seçilen Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan'ı tebrik etmek için Tahran'da şehit edilirken İran bilindik "intikam" söylemlerini yineledi ancak henüz somut bir adım atılmadı ancak İran'dan ilginç bir çıkış daha geldi.

İran Devlet Televizyonunda spiker, "Önümüzdeki saatlerde dünya olağanüstü manzaralara ve çok önemli gelişmelere tanık olacak" ifadelerini kullandı. İran ordusunun alarma geçtiği belirtildi.

İRAN SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile İran arasında yaşanan gerginlik nedeniyle bu gece İran'a yapılması planlanan seferlerini yarına erteledi.

Edinilen bilgiye göre, İran'ın farklı şehirlerine yapılması planlanan seferler, yarın sabah saatlerinden itibaren icra edilecek.

Pegasus Hava Yolları da bu gece İran, Irak ve Ürdün'e yapılması planlanan seferlerde düzenlemeye gitti. İran, Irak ve Ürdün'e bu gece yapılması planlanan seferlerin saatleri, yarın gündüz saatlerinde iniş yapılacak şekilde yeniden düzenlendi.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0