UEDAŞ Arama Kurtarma Ekibi, AFAD akreditasyon sınavını başarıyla geçti

UEDAŞ Arama Kurtarma Ekibi, AFAD akreditasyon sınavını başarıyla geçti
banner98

2021 yılında kurulan UEDAŞ Arama Kurtarma Ekibi, tamamladıkları eğitimlerin yanı sıra, donanımlı ekipmanlarıyla yurtiçi ve yurtdışı ihtiyaç duyulan her an göreve hazır hale geldi.

33 gönüllüsüyle AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) akreditasyon sınavını başarıyla geçen ekibin, afet ve acil durumlara müdahale konusundaki yeterlilik ve etkinliği resmi olarak onaylandı.

UEDAŞ Arama Kurtarma Ekibi'nin akredite olması hakkında açıklamalarda bulunan UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, "Elektrik dağıtım sektöründeki önceliğimiz her zaman iş sağlığı ve güvenliğidir. Bu hassasiyetimizi sosyal sorumluluk anlayışımızla birleştirerek, hayata geçirdiğimiz arama kurtarma ekibimiz, gönüllülük esasıyla çıktığı bu yolda 6 Şubat depreminde gösterdiği olağanüstü çabalarla hepimizi gururlandırdı. UEDAŞ olarak, bu başarıyı sektördeki tüm paydaşlarla paylaşarak, güvenlik standartlarını daha da yükseltme ve topluma daha büyük katkılarda bulunma amacımızı sürdüreceğiz. Bugüne kadar edindiği tüm tecrübeleri AFAD akreditesi ile tescilleyen tüm ekibi tebrik ediyor,gelecekteki çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0