Mudanya Üniversitesi'nin yeni Genel Sekreteri Ali Mollasalih oldu

Mudanya Üniversitesi'nin yeni Genel Sekreteri Ali Mollasalih oldu
banner98

Mudanya Üniversitesi'de Mütevelli Heyeti üyesi olan Ali Mollasalih Genel Sekreterlik görevine getirildi. Gelişmeyi Ali Mollasalih sosyal medya hesabından duyurdu. 
Mollasalih sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Mudanya Üniversitesinin kuruluşunda Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl'ün Mütevelli Heyeti üyeliği teklifi götürdüğü çok değerli ağabeyim rahmetli Niyazi Pakyürek’in sağlık sorunları nedeniyle yerine beni önermesi ile 2019 yılında Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesi oldum. Geçen süre içerisinde üniversitemiz kuruldu, eğitime başladı ve gelişerek yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Gelişiminin her aşamasına tanıklık ettiğim Mudanya Üniversitesinde bugün de Mütevelli Heyeti Başkanımız Gıyasettin Bingöl’ün tensipleriyle Genel Sekreterlik görevine getirildim. Öncelikle beni bu göreve layık gördüğü için çok değerli büyüğüm Gıyasettin Bingöl’e yürekten teşekkür ediyorum. Uzaktan bildiğim ama yakından tanıyınca yüreğindeki eğitim aşkının ne kadar büyük olduğunu gördüğüm Gıyasettin Bingöl’ün ufku ve vizyonu ile Mudanya Üniversitesini çok daha ilerilere taşıyacağımıza inancımız tam. Allah mahcup etmesin." dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2024, 14:35

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0