Gemlik Belediye Başkanı Deviren'in elinden her iş geliyor!

Gemlik Belediye Başkanı Deviren'in elinden her iş geliyor!
banner98

31 Mart Türkiye Yerel Seçimleri'nin ardından Gemlik Belediye Başkanı seçilen Şükrü Deviren icraatlarını sürdürüyor. İlk olarak makam odasının kapısını söken Başkan Deviren, sosyal medyada da paylaştığı yaptığı işler ve vatandaşla iç içe oluşuyla farklılığını ortaya koyuyor. 

KELEBEK GİBİ UÇUYOR ARI GİBİ ÇALIŞKANLIĞIYLA ÖRNEK OLUYOR

Sadece makamında başkanlık yapmayan Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, her ihtiyaca kendisi koşuyor. Bazı zamanlarda boyacı, bazı zamanlarda şoför olan Başkan Deviren, konser zamanları da sahnede şarkı da söyledi. Vatandaşlar tarafından "İsveç Çakısı" benzetmesi yapılan Başkan Deviren, sosyal hayatında da oldukça aktif. Bisiklet sürmeyi ihmal etmeyen Başkan Deviren, farklı bir deneyime sahip olmak için ilk defa yamaç paraşütü yaptı. Deneyimini Orhangazi'de yapan Başkan Deviren, "Artık Gemlik'te de uçacağız" diyerek bir müjdenin daha haberini verdi.

BAŞKAN DEVİREN'İ KOLTUK RAHATSIZ EDİYOR

Yerinde duramayan Başkan Deviren, bunlarla da sınırlı kalmadı. Ralli pilotluğu yapan Deviren, kirlenen sahil kenarlarını da temizleyerek vatandaşlara örnek bir başkan olmaya devam ediyor.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0