Bursa medyasının sevilen Gazeteci'si Recep Güven vefat etti!

Bursa'da siyasi araştırmalarıyla tanınan ve sonrasında medya işine giren başarılı ve sevilen Gazeteci Recep Güven, beyin kanaması sonrası hayatını kaybetti.Bursa'da siyasi araştırmalarıyla tanınan gazeteci ve yazar Recep Güven hayatını kaybetti.

Bursa medyasının sevilen Gazeteci'si Recep Güven vefat etti!
banner98

Bursa'da bir çok siyasiye danışmanlık da yapan Recep Güven, geçirdiği beyin kanamasının ardından uzun süredir tedavi gördüğü hastanede bu sabah saatlerinde vefat etti. Recep Güven'in cenazesi Elmasbahçeler Mahallesi Akbaşak camisinde kılındı .

Cenaze namazına Ak Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Recep Altepe, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yrd. Mehmet Yıldız,Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Osmangazi Belediyesi Başkanı Erkan Aydın,Ak Parti İl Başkanı Davut Gürkan,gazeteciler ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Cenaze namazının ardından Baruthane Mezarlığı'na defnedildi.

İnce Medya Grup ailesi olarak başta İmtiyaz Sahibi,Siyasal İletişimci Necmi İnce ve çalışma arkadaşları gazeteciler olarak bizlerde Recep Güven'e Allah (C.C.) rahmet eylesin,mekanı cennet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2024, 22:44

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0