Zafer Saadete Hazır!

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Osmangazi İlçesini gezerek mahalle sakinleri ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen Gökhan Gerçek’in yeni durağı Zafer Mahallesi oldu.

Zafer Saadete Hazır!
banner98

Her mahalleye giderek vatandaşın sorun ve talebini yerinde dinleyip çözüm üreteceklerini söyleyen Gökhan Gerçek ;"Önceliğimiz insan ve insanın yaşam kalitesidir,insana hizmet etmeyen hiç bir projemiz olmayacak. Bu anlayışımızla Osmangazi'ye yeni bir anlayış getireceğiz" diye konuştu.

Osmangazi’nin sorunlarını ve önceliklerini çok iyi bildiklerini, ulaşımdan kentsel dönüşüme pek çok projenin alt yapısını oluşturduklarını ifade eden Gerçek; Zafer mahallesinde bazı sokaklara itfaiye ve ambulans bile giremiyor eğer kentsel dönüşüm yapılacaksa öncelik bu bölgeler olmalıdır" diye konuştu.

Zafer mahallesinde çok katlı bir dönüşüme karşı olduklarını belirten Gökhan Gerçek, biz vatandaşımızın huzur içinde yaşayabileceği, Huzur siteleri yapacağız. Zafer mahallesi her zaman Milli Görüş’ün kalesi olmuştur,İnşallah yine öyle olacak.

30 Mart’ta Saadet’in zaferine hazır olun dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0