Türk Sanat Müziğine Doyurdular

Orhangazi Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından şef Rüştü Şentürk nezaretinde oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu'nun Yaz Konseri M.Turgut Ünlü Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.

Türk Sanat Müziğine Doyurdular
banner98

Türk Sanat Müziği'nin sevilen sesi Ayşen Birgör'ün konuk sanatçı olarak katıldığı konserde hem Koro hem solo şarkılar ve Ayşen Birgör'ün birbirinden güzel eserleri geceye katılanlara doyumsuz bir Sanat Müziği gecesi yaşattı.

İlk bölümde koro ve solo şarkılar yer aldı

Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen konserin ilk bölümünde Orhangazi Belediyesi ve Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Korosu şef rüştü Şentürk nezaretinde Koro ve Solo söylenen şarkılarla tamamlandı.

Ayşen Birgör’den muhteşem konser

Türk Sanat Müziği Yaz Konserinin ikinci bölümünde ise Güçlü ve sevilen ses Ayşen Birgör sahne aldı. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Meclis üyeleri ve çok sayıda seyircinin yer aldığı konserde Ayşen Birgör yaklaşık 1 saat kaldığı sahnede Musikinin sevilen eserlerini seslendirdi. Konser sonunda protokol üyeleri tarafından sanatçı Ayşen Birgör ve Şef Rüştü Şentürk’e çiçek takdimi yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2018, 23:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0