Toptan Fiyatına Tektaş ve Beştaş Yüzükler

Pırlanta yüzük modelleri, her kadının vazgeçilmez aksesuarlarını oluşturuyor. Şıklığınızı tamamlayacak yüzükler ile kombininize ışıltı katabilir ince parmaklarınızın zarifliğini öne çıkabilirsiniz. Pırlanta yüzükler kullanılan taşa göre tektaş, beştaş, tamtur gibi farklı modellerde üretiliyor.

Toptan Fiyatına Tektaş ve Beştaş Yüzükler
banner98

rlanta yüzük modelleri, her kadının vazgeçilmez aksesuarlarını oluşturuyor. Şıklığınızı tamamlayacak yüzükler ile kombininize ışıltı katabilir ince parmaklarınızın zarifliğini öne çıkabilirsiniz. Pırlanta yüzükler kullanılan taşa göre tektaş, beştaş, tamtur gibi farklı modellerde üretiliyor. En fazla tercih edilen yüzük modelleri tektaşlar olsa da, beştaş ve tamtur yüzükler de çok zarif modellerdir.

Tektaş Yüzükler

rlanta tektaş yüzük modelleri ince alyans üzerine kondurulmuş bir pırlanta taş ile elde edilir. İsteğe göre bu taş büyük veya küçük olabilir. İnce ve uzun parmaklara sahipseniz, küçük bir pırlanta taşı olan tektaş yüzükler, elinizde minimal bir şıklık yaratacaktır. Evlilik tekliflerinde ve doğum günü gibi özel günlerde hediye edilen bu yüzükler, kadınların en fazla hayalini kurduğu ve sahip olmak istediği modellerdir.

Beştaş Yüzükler

Tektaşların yanında rlanta beştaş yüzük ile de zarafetinizi ortaya çıkabilirsiniz. Beştaşlar, aşkın beş hali olarak da tanımlanır. Sevgilinizin aldığı beştaş yüzük ile aşkınızın beş halini canlandırabilirsiniz. İstenilen incelikte alyansın üzerine kondurulan beş pırlanta ile mükemmel görüntüyü yakalayan bu yüzükler, günümüzde oldukça fazla ilgi görüyor. Siz de beştaş alarak aşkınızın beş halini sevgilinize tattırmak istiyorsanız https://www.lalpirlanta.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Pırlanta Yüzük Seçimi

Pırlanta yüzüklerinizi seçerken en önemli nokta, yüzüğü nerede kullanacağınızdır. Özel günler için hediye olarak alacağınız bir pırlanta yüzük, göz alıcı ve büyük taşlı olmalıdır. Tabi bu durum kişinin zevkine göre değişebilir. Daha minimal ve sade yüzükler seven sevgiliniz için daha küçük taşlardan yapılan ince bir yüzük de seçebilirsiniz. Ancak günlük yaşantıda kullanılan yüzüklerle kıyaslandığında özel günler için alınan yüzüklerin daha gösterişli olması kaçınılmazdır.

Günlük yaşantıda kullanılan yüzükler daha sade ve daha küçük boyutlarda seçilebilir. Özellikle eklem yüzükleri alınabilir. Tamtur pırlanta yüzüklerin eklem yüzüğü olarak tasarlandığı modellerinden seçerek, günlük hayatta da ışıltınızı ortaya koyabilirsiniz. Yüzük seçerken kullanılacağı alan dışında, parmak yapınız ve yaşınız gibi birçok faktör de devreye girer. Parmağınıza göre alacağınız yüzüğü daha sonradan değiştirme şansınız da olacaktır. Lal Pırlanta  sitesi bu konuda güvenli bir hizmet vermektedir.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0