SPİRİTÜEL DANIŞMANLIĞIN ONUR’U

Başarılı Spiritüel Danışman Bihter Onur ile sizin için konuştuk. Mesleki bilgi birikimi ve çalışma alanlarını aktaran Bihter Onur isim analizinin faydalarını ve danışanlarının en temel sorununu anlattı. Meslekteki en zor anını sorduğumuzda meslektaşlarının da maruz kaldığı önemli bir sorunu dile getiren Bihter Onur ile yaptığımız keyifli sohbetimiz sizlerle.

SPİRİTÜEL DANIŞMANLIĞIN ONUR’U
banner98

Öncelikle sizi tanımak isteriz. Bihter Onur kimdir?

Merhabalar, kendimi  insanların hayatlarına dokunmaya ve iyileştirmeye adayan biri olarak adlandırabilirim. Asıl mesleğim hemşirelik, süreç içerisinde numeroloji, yaşam koçluğu, aile danışmanlığı, bioenerji, ilişki psikolojisi, holistik tıp, gibi birçok alanda eğitim alarak kendimi geliştirmeye başladım. Bu eğitimlerde kazandığım farkındalıklarla birlikte insanlara da faydalı olmak niyetiyle bu sürece başladım.

Numeraloji uzmanı ve yaşam koçu olarak hizmet veriyorsunuz. Sizi bu mesleğe yönlendiren nedir?

Öncelikle sunduğum her hizmetimi bir danışan olarak tecrübe ettim diyebilirim. Bu eğitimlere başladığım dönemler hayatımda zor bir geçiş sürecindeydim. Kazandığım farkındalıklar beni hizmet vermeye sürükledi.

İsim analizi kişinin yaşamını nasıl etkiler?

İnsanlar ismiyle yaşar diye bir deyim var. Bu aslında asırlara dayanıyor ve temeli de numerolojiye. bir çocuğa isim seçerken bile bu analizi kullanmanızı mutlaka tavsiye ederim.

Danışanlarınızın en çok destek aldığı sorun nedir?

İlişki konuları diyebilirim. Malum günümüz teknoloji çağı bu sebepten insanlar iletişim kurmakta, ilişki yaşamakta zorluklar yaşayabiliyor.

Mesleğinizdeki en zor anınızı sorsak ne dersiniz?

Sağlık alanının içinde olan biri olarak ben ve bütün meslektaşlarım adına şunu söylemeliyim ki bizler bir psikiyatrist değiliz. İlaç yazma yetkimiz yok ve aynı zamanda psikolog da değiliz. Bir nevi yol arkadaşlığı yapma üzerinedir asıl işimiz. Birçok kişi tarafından koçluk terimi farklı algılanıyor. Benim için en zor kısım bunu doğru ifade etme boyutu olabilir.

Mesleki alandaki yeni projeleriniz nelerdir?

Projeleri gizemli tutalım, amaçlara değinelim. Uzun süredir bu mesleği icra ediyorum. Benim hedeflediğim şey herkese hitap etmek, bir noktaya belki de bir hayata dokunabilmek.

Bihter Onur’u spirituelyasamofficial İnstagram hesabından takip ederek destek alabilir, sorularınız için irtibata geçebilirsiniz.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0