Rektör Ulcay görevi devraldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından göreve atanan Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektörlük görevini devraldı.

Rektör Ulcay görevi devraldı
banner98
 Eski rektör Prof. Dr. Kamil Dilek, devir teslim törenine katılmadı. Dilek’in sabah saatlerinde “devlete kırgınım” dediği açıklaması hakkında yorum yapan Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Dilek hakkında YÖK ya da Köşek’e aleyhte bir rapor sunumu yapılmadığını açıkladı.

Prof. Dr. Kamil Dilek döneminin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Karagöz, eski yönetimin temsilcisi olarak Rektörlük görevini Prof. Dr. Yusuf Ulcay’a devretti. Rektörlük Makamında düzenlenen ve çok sayıda öğretim üyesi ve basın mensubunun katıldığı devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. İrfan Karagöz, “Bugün yeni bir döneme giriyoruz. Bizler 4 yıl görevde kaldık. Bu ağır görevi başarıyla yerine getirmenin huzuru içinde görevi yeni yönetime devrediyoruz. Bu süreçte bize destek olan tüm personelimize teşekkür ediyor ve yeni yönetimin üniversitemizi daha iye noktalara taşımasını diliyorum” dedi.

Yeni atanan Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay da, bu görevin bir bayrak yarışı olduğunu, bugüne kadar 6 rektörün Üniversiteyi bugünlere taşıdığını belirterek, “Bugüne kadar emeği geçen tüm rektörlerimize ve çalışanlarımıza yapmış oldukları katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum. Şimdi bayrak bizde. Mezun olduğum Üniversitemi, daha iyi konumlara getirmek için çalışacağız. Birlikte değişimi yaşamayı arzu ediyor ve üzerimize aldığımız görevin ağırlığını hissediyor ve buna da hazırlıklı olduğumuzun bilinmesini istiyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0