MODERN KESİMHANE VE KAPALI HAYVANPAZARI PROJESİ YOLDA

Orhangazi Belediyesi ilçeye yeni Kesimhane ve Kapalı Hayvan Pazarı inşa ediyor. Orhangazi’de İznik yolu üzerinde bulunan eski Kesim Merkezi yıkılarak bu alana yeni Kesimhane ve Kapalı Hayvan Pazarı inşa edilecek.

MODERN KESİMHANE VE KAPALI HAYVANPAZARI PROJESİ YOLDA
banner98
 

Meclisten yetki verildi

Orhangazi Belediyesi tarafından projesi hazırlanan Modern Kesimhane ve Kapalı Hayvan Pazarı yapımı ile ilgili dün yapılan Temmuz Ayı Belediye Meclis toplantısında karar alındı. Buna göre mevcut eski Mezbahane binasının yıkılarak yerine Modern Kesimhane ve Kapalı Hayvan Pazarı inşa edilmesi ile ilgili Temmuz ayı Belediye Meclis toplantısında Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a yeki verildi.

2 bin 600 m2 Kesimhane, 4 bin m2 Kapalı Hayvan Pazarı

Proje ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eski Kesim Merkezi’nin bulunduğu alanda inşa edilecek olan Kesimhane ve Kapalı Hayvan Pazarı’nın 15 bin m2 alana inşa edileceğini belirterek, Kesimhanemiz 2 bin 600 m2 alana inşa edilecek. Kapalı Hayvan Pazarımız ise 4 bin m2 alanda inşa edilecek dedi. Başkan Çağlayan projenin yap işlet devret modeli ile hayata geçirileceğini de belirtirken, projenin sadece Orhangazi’ye değil, Gemlik, İznik gibi çevre ilçelere de hizmet verebilecek kapasitede olduğunu ifade etti.

100 büyük, 250 küçük baş kesim kapasiteli

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, projeyi hızlı bir şekilde hayata geçireceklerinin de altını çizerek, projemiz günlük 100 büyük baş, 250 küçük baş hayvan kesim kapasiteli olacak dedi.

İhale hazırlığı başlıyor

Öte yandan Kesimhane ve Kapalı Hayvan Pazarı projesi ile ilgili Temmuz ayı meclisinde yetkinin verilmesinin ardından Orhangazi Belediyesi, projenin ihalesi için hazırlıklara başladı.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2018, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0