Mavi Turda Doğum Günü Sürprizi

Büyükşehir Belediyesi huzurevi sakinleri, hafta sonunda mavi tur keyfini yaşadı. Keyifli güne, Ağustos ayında doğan sakinler için hazırlanan sürpriz doğum günü damgasını vurdu.Huzurevi sakinleri, hafta sonunda, Bursalıları denizle buluşturan...

Mavi Turda Doğum Günü Sürprizi
banner98
Büyükşehir Belediyesi huzurevi sakinleri, hafta sonunda mavi tur keyfini yaşadı. Keyifli güne, Ağustos ayında doğan sakinler için hazırlanan sürpriz doğum günü damgasını vurdu.
Huzurevi sakinleri, hafta sonunda, Bursalıları denizle buluşturan mavi tur programıyla deniz keyfini yaşadı. Ağustos ayında doğan sakinlerin doğum günleri de mavi turda kutlandı. Huzurevi Şube Müdürlüğü’nün etkinliklerinden olan doğum günü kutlaması, bu kez mavi tur sırasında gerçekleştirildi. Kurum arkadaşları ve tura katılan Bursalılarla sürpriz bir şekilde doğum günleri kutlayan huzurevi sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından gönderilen tebrik kartları takdim edilince ise sevinçlerini gizleyemedi. Eğlenceli programın tadını çıkaran yaşlılar, mavi turda gönüllerince eğlenerek stres attı.
Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2014, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0