Kulüplerle Yeni Sezon Planlama Toplantısı Yapıldı

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’de yeni sezonda farklı liglerde mücadele edecek olan Futbol Kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile yeni sezon planlama toplantısında bir araya geldi.

Kulüplerle Yeni Sezon Planlama Toplantısı Yapıldı
banner98

Nadır Tesislerinde gerçekleştirilen ve Belediye Spor İşleri Müdürlüğü  yetkililerinin de yer aldığı toplantıda Belediye Başkanı Neşet Çağlayan yeni sezon öncesi kulüp başkanlarından kulüplerin ihtiyaçları ve taleplerini aldı. Kulüp başkanları tek tek söz alarak yeni sezon öncesi çalışmalar ile birlikte ihtiyaç duydukları konular ile ilgili başkan Neşet Çağlayan’a rapor sundular. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, geçmiş yıllarda olduğu gibi kulüplere malzeme, yemek, ulaşım gibi konularda yine destek olacakları mesajını vererek, öncelikli hedefimiz kulüplerimize kalıcı gelir yaratmaktı. Bu konuda bir çok kulübümüzün bu konudaki eksiğini giderdik. Diğer kulüplerimiz için de bu konuda çalışmalarımız olacak dedi. Çağlayan ,Kulüp yöneticiliğinin zorlu bir iş olduğuna da vurgu yaparak, biz de bu yükü hafifletmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz dedi.

Alt yapı vurgusu

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan kulüplerin alt yaş gruplarındaki takımlarını da liglerde bulundurmaları yönünde tavsiyelerde bulunarak bu konu bizim en fazla önemsediğimiz husus. Kendi öz kaynaklarımızdan alt yapıdan yeni futbolcular, yeni yıldız adayları çıkarmamız gerekiyor dedi. Toplantıda kulüplerin sorunlarını da dinleyen Çağlayan yeni sezonda tüm takımlara başarı diledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2018, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0