Kültür A.Ş. Kitap Fuarında

Kültür A.Ş. Kitap Fuarında

Kültür A.Ş. Kitap Fuarında
banner98
   GERÇEKLEŞTİRDİĞİ HİZMETLERLE SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASIN GÜN YÜZÜNE ÇIKARILMASI ÇALIŞMALARI İLE KENT BELLEĞİNE ÖNEMLİ KATKILARDA BULUNAN KÜLTÜR A.Ş., 2008 YILINDAN BUGÜNE KADAR KENT BELLEĞİNE KAZANDIRDIĞI 300’Ü AŞKIN ESERİ 15. BURSA KİTAP FUARI’NDA KİTAPSEVERLERLE BULUŞTURDU.

BURSA - Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş., 18-26 Mart tarihleri arasında TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 15. Bursa Kitap Fuarı’nda ‘Bursa Kitapçısı’ markası ile yer aldı.

Gerçekleştirdiği hizmetlerle somut olmayan kültürel mirasın gün yüzüne çıkarılması çalışmaları ile kent belleğine önemli katkılarda bulunan Bursa Kültür A.Ş., 2008 yılından bugüne kadar kent belleğine kazandırdığı 300’ü aşkın eseri fuarda kitapseverlerle buluşturdu. Bursa ile ilgili çalışma yapan birçok araştırmacının eserlerini yayına dönüştüren ve kaybolmaya yüz tutan değerleri, bilgi, belge ve dokümanların birçoğunu yabancı dillere de çevirerek gelecek yüzyıllara taşımaya devam eden Kültür A.Ş.’nin standı ilk günden büyük ilgi gördü.

Bursa Kültür A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Bakan,  9 gün boyunca devam edecek fuarda kitapseverleri ‘Bursa Kitapçısı’ markası ile yer alan şirket standını görmeye davet etti.  Bakan, “Kültür A.Ş. somut olmayan kültürel mirasın gün yüzüne çıkarılması çalışmaları ile kent belleğine önemli eserler kazandırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin destek ve teşvikiyle Bursa’da kaybolmaya yüz tutan değerleri bilgi, belge ve dokümanları, gelecek yüzyıllara taşımaya devam ediyoruz. Kent belleğinin zenginleşmesine katkıda bulunuyor, Bursa’nın kapılarını dünyaya açıyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0