GESİAD KRİPTO PARALARI MERCEK ALTINA ALDI

Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) 13. Dönemin il sinerji toplantısını ‘Öteki Gündem’ Sunucu ve Yapımcısı Cansu Canan Özgen ile Stratejist Abdullah Çiftçi’nin katılımıyla gerçekleştirdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Demiral, önümüzdeki dönemde GESİAD’ın büyük bir aile olacağını söyledi.

GESİAD KRİPTO PARALARI MERCEK ALTINA ALDI
banner98
 GESİAD, sinerji toplantılarıyla önemli isimleri Bursa’da ağırlamaya devam ediyor. Kerim Demiral Başkanlığındaki 13. Dönem Yönetim Kurulunun düzenlediği ilk sinerji toplantısının konukları; Cansu Canan Özgen ve Abdullah Çiftçi oldu. Cansu Canan Özgen’in moderatörlüğünde; 21. YY’da dijital dünya düzeni, 4. sanayi devrimi, blockchain ve kripto paralar gibi konularda açıklamalar yapan Stratejist Abdullah Çiftçi, blockchain teknolojisi anlaşılmadan yeni dijital dünya düzenine ayak uydurulamayacağını söyledi. 

Almira Hotel’de gerçekleştirilen sinerji toplantısına; İl Dernekler Müdürü Osman Dikmen, MARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şahin, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özdemir, Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) Başkanı Mustafa Sönmezay ve çok sayıda GESİAD üyesi katıldı.

Üyeler arası ticari ilişkiler gelişecek…

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Kerim Demiral, önümüzdeki dönemde dernek adına bir çok önemli projeyi hayata geçireceklerini ifade ederek, “Hepinizin bildiği gibi Ramazan Kaya Başkanımla birlikte geçtiğimiz dönemde önemli işlere imza attık. GESİAD’ı kamuoyunda itibarlı bir STK haline getirdik. Amacımız bunun üzerine koyarak yolumuza devam etmek. Bu noktada hem üyeler arası ilişkilerin gelişmesi, hem de Bursa’nın diğer dinamikleri ile ilişkilerin sürdürülebilir olması için bir takım projeler yürüteceğiz. Yakın zamanda network toplantılarımızı başlattık, üyeler arası ticari ilişkilerin gelişmesine katkı sağlayan bir çalışma olduğunu düşünüyorum” dedi.  GESİAD’ın kısa süre önce olağanüstü bir genel kurul yaptığını da hatırlatan Demiral, Türkiye’de TÜSİAD’ın ardından ‘İş İnsanları’ ibaresini getiren ikinci SİAD olduklarının altını çizdi.

Küreselleşmenin atölyesinin Çin olduğunu söyleyen Abdullah Çiftçi, “21. yüzyılda devlet sayısını 1000'e çıkarmak istiyorlar. Tek dünya devletine gitmek istiyorlar. Silikon Vadisi bu işin beyni. Çin bu işin uygulama alanı. Yeni küreselleşmenin atölyesi Çin'dir. Mega şehirler, herkesi internetten yönetebilecek şehirler istiyorlar. Bu öngörü değildir. Bu bir plandır. Herkesi toplamak istiyorlar. Bu işin merkezi de Google'dır. Projelerin üretildiği merkezlerden biridir” şeklinde konuştu.

“Bursa’da en çok aranan meslek robot tamirciliği olacak”

Bu yüzyılda dijital dünya projesinin kurgulandığını da dile getiren Çiftçi, “Bununla birlikte 4. Sanayi devrimini ilan ettiler. 2015 Davos’ta ilk robot delege kaydedildi. Yapay zekâ ortaya çıktı. 21. yüzyılda 4. Sanayi devrimiyle birlikte hayatımıza robotlar girdi. İşveren, işçi ve üretim kavramı yavaş yavaş değişiyor. Milyonlarca robot üretildi ve bekletiliyor. Robotlar hayatımıza çok hızlı bir şekilde girecek. Yakın zamanda Bursa’da en çok aranan mesleklerden biri robot tamirciliği olacak” dedi.

Öte yandan gecede yeni üyelere rozetlerini Abdullah Çiftçi ve Cansu Canan Özgen taktı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0