DÜNDAR, YUNUSELİ PAZAR ALANI’NDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Yunuseli Pazar Alanı'nı dolaşarak vatandaşlar ve esnafla sohbet etti.AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Yunuseli Pazar Alanı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu....

DÜNDAR, YUNUSELİ PAZAR ALANI’NDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
banner98
AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Yunuseli Pazar Alanı'nı dolaşarak vatandaşlar ve esnafla sohbet etti.
AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Yunuseli Pazar Alanı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Seçime sayılı günler kala vatandaşların ve esnafın yeni dönemde hangi beklentiler içerisinde olduğunu birinci ağızlardan dinleyen Dündar, Osmangazi’de yaşayan herkesin fikrini önemsediklerini ve ortak istekler doğrultusunda çalışmalar yürüteceklerini söyledi.
Başkanlık döneminde inşa ettiği kapalı pazar alanları ile vatandaşların ve pazarcı esnafınının özellikle kış aylarında yaşadığı sıkıntılara son veren Dündar, başkan seçilmesi durumunda yeni dönemde birçok mahalleye daha kapalı pazar alanları yapmayı planladıklarını anlattı. Osmangazi’nin Bursa’nın yükselen değeri olduğunu ifade eden Dündar, “Geride kalan 5 yılda her zaman insan odaklı çalıştık. İster bize oy versin ister vermesin herkesin fikrini alıp ortak istekler doğrultusunda ilçemize hizmetler yaptık. İnşallah 30 Mart tarihinden sonrada bu anlayışımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Dündar, pazar alanını ziyaret ettikten sonra Yunuseli Meydanı’na giderek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Meydanda vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanan Dündar, mahallelinin hayır duaları ile uğurlandı.
Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 19:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0