Dündar Kitap Molası Verdi!

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, yoğun bir şekilde yürüttüğü seçim çalışmalarına kısa bir ara vererek ailesi ile birlikte Bursa Kitap Fuarı’nı gezdi. Kendisi eşi ve kızları için bol bol kitap satın ala Dündar, kitap okumanın önemine vurgu yaptı.

Dündar Kitap Molası Verdi!
banner98

Başkanlık döneminde yaptığı yatırımlarla geleceğin Osmangazi’sinin temelini atan ve dünya standartlarında bir Osmangazi inşa edebilmek adına tekrardan başkanlığa aday olan Mustafa Dündar, yoğun şekilde yürüttüğü seçim çalışmalarına kısa bir ara vererek ailesi ile birlikte Bursa Kitap Fuarı’na gitti. Kitap okumanın öneminin bilincinde olan Dündar, stantları tek tek gezerek çok sayıda kitap satın aldı. Kendisi için daha çok araştırma türünde kitaplar satın almayı tercih eden Dündar, kızları için ise roman ve dersler kitaplarını seçti. Dündar, aldığı kitapları fuara katılan yazarlara da imzalatmayı ihmal etmedi.

 

Kitap okumanın öğrenmenin en ucuz ve en etkili yöntemi olduğunu ifade eden Dündar, “Bilgi üreten bir toplum olmak ve Türkiye’yi çok daha ileri seviyelere taşımak istiyorsak ülke olarak kitap okumalıyız. Bilimde, sanatta ve sporda başarılı nesiller yetiştirebilmek adına ailelerde mutlaka çocuklarına okuma alışkanlığı kazandırmalı” dedi. Kitap Fuarı’ndaki stantları tek tek gezerken yanına gelen vatandaşlarla da uzun uzun sohbetler eden Dündar, yeni dönemde Osmangazi’de yaşayan herkesin mutlu ve huzurlu olması adına gereken tüm yatırımları yapacaklarını söyledi.


Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0