Dr.Esgin'den RUMELİFED Ziyareti!

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Esgin, Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu’nu (RUMELİFED) ziyaret etti. 30 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti’den Nilüfer Belediye Başkan Adayı gösterilen Dr. Mustafa Esgin, seçim çalışmaları kapsamında RUMELİFED Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Dr.Esgin'den RUMELİFED Ziyareti!
banner98

RUMELİFED Genel Başkanı Selim Yedikardeş ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya gelen Nilüfer Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Esgin, projelerini Rumelililerle paylaştı.

RUMELİFED Genel Başkanı Yedikardeş ise, Dr. Mustafa Esgin’i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtirken, “30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için farklı bir önem taşıyor. Umarım bu seçimlerden yüzümüzün akıyla çıkarız” dedi.

Dr. Esgin’e çalışmalarında başarılar dileyen Yedikardeş, “Seçim çalışmalarında sizlere başarılar dilerim. Önümüzde yaklaşık 30 gün kadar bir zaman kaldı. Bu süreçte daha yoğun günler sizleri bekliyor. Sizlerin destekçisi olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

----Arnavut böreği ikram edildi---

Dr. Mustafa Esgin ve beraberindeki AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı üyelerine RUMELİFED ziyaretinde Arnavut böreği de ikram edildi.


Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0