Çıraklığını Yapmadığın İşlerin Ustalığını Yapamazsın!

Santral Garaj ve Tuna Mahalleleri ile Yalova Yolu esnafını gezen AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, başkanlık yarışındaki rakiplerine mesaj verdi. Bir esnaf ziyaretinde “Çıraklığını yapmadığın işin ustalığını yapamazsın” yazısını gören Dündar, “Biz çıraklık dönemini geride bıraktık. Edindiğimiz tecrübe ile ustalık dönemine hazırız” dedi.

Çıraklığını Yapmadığın İşlerin Ustalığını Yapamazsın!
banner98

Osmangazi’deki 109 mahalle ve 27 köyü seçim çalışmaları kapsamında ziyaret eden AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Santral Garaj ve Tuna Mahalleleri ile Yalova Yolu esnafını ziyaret etti. Santral Garaj Mahallesi’nden başladığı gezisinde mahalle sakinleriyle sohbetler eden, esnafı tek tek dolaşan Dündar, daha sonra Tuna Mahallesi’ne geçerek mahalle sakinlerinin ve esnafın sıkıntılarına kulak verdi.

 

Sorunların giderilmesi için vatandaşlar ile fikir alışverişi yapan Dündar’ın son durağı ise Yalova Yolu esnafı oldu. Yalova Yolu boyunca sıralanan esnafı tek tek ziyaret eden Dündar, bir işyerinin duvarında asılı yazı aracılığıyla başkanlık yarışındaki rakiplerine de mesaj gönderdi.

 

Ziyaret ettiği işyerinin duvarında yer alan “Çıraklığını yapmadığın işin ustalığını yapamazsın” yazısını gören Dündar, “Biz 5 yıllık süreçte bin 166 proje yaptık. Büyük bir tecrübe edendik. Edindiğimiz tecrübe ile de yeniden başkanlığa adayız. Çıraklık döneminde Osmangazi’nin temelini attık. Şimdi sıra ustalık döneminde. Önümüzde 5 yılda temelini attığımız Osmangazi’nin üzerine yepyeni bir şehir inşa edeceğiz. Biz Osmangazi’yi çok daha ilerlere taşıyacak bilgi, birikim ve tecrübeye sahibiz. Ancak herkes bizim gibi bu tecrübeye sahip değil. Bu yazıda ki gibi, çıraklık yapmadığı işin ustalığına soyunanlar var. Halkımız, bu kararı çok iyi vermeli. Biz halkımıza güveniyoruz” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0