BTSO'dan Rektör Ulcay'a “Hayırlı Olsun“ Ziyareti

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Uludağ Üniversitesi (UÜ) rektörlüğüne tayin olan Prof. Dr. Yusuf Ulcay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Burkay, üniversitelerin şehrin aklı olduğunu belirterek, “Kentimiz için üniversitemizin tecrübesinden daha fazla yararlanacağız” dedi.

BTSO'dan Rektör Ulcay'a “Hayırlı Olsun“ Ziyareti
banner98
 BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Akça, Fahrettin Gülener ve Hasan Gürses ile birlikte UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Ulcay, Uludağ Üniversitesi’ni Türkiye ve dünyada marka yapmak istediklerini söyledi. Ulcay, Uludağ Üniversitesi’nin gerek yerel yönetimler gerekse de kentin diğer dinamikleri ile güç birliği içinde çalışacağını belirterek, “Kapımız herkese açık olacak. Ulaşılması zor olan bir yönetici olmayacağız. Öğrencilerimiz ve akademisyenlerle iletişim kanallarımızı güçlü tutacağız. Öğrenci kulüpleri ile birlikte ortak çalışmalar yürüteceğiz. Özellikle üniversite ile sanayi işbirliğine daha da önem vereceğiz. Bu konuda BTSO ile güzel çalışmalar yürüteceğimize inanıyorum” dedi.
Üniversitenin bir kentin aklı olduğunu söyleyen Başkan Burkay, “Üniversitesini kullanamayan kentlerin ve ülkelerin kalkınması mümkün değil. Uludağ Üniversite’miz şehrimizin en değerli kurumlarından bir tanesidir. Üniversitemiz, öğrenci ve akademisyen potansiyeli ile Türkiye’nin sayılı üniversitelerindeki yerini koruyor. Son yıllarda yüksek lisans ve doktora öğrencilerindeki artış, üniversitenin kalitesini daha da artırıyor” diye konuştu.
Uludağ Üniversitesi ile BTSO arasındaki iş birliğinin artarak devam edeceğini vurgulayan Burkay, şöyle konuştu:
“Üniversite ve sanayi arasındaki iş birliği şehre ve ülkemize önemli değer kazandıracaktır. BTSO, her zaman sizin yanınızdadır. Odamız ile Uludağ Üniversitesi, Bursa için daha güzel projelere imza atacaktır. Ben bugüne kadar üniversitemize hizmet eden yöneticilere ayrı ayrı teşekkür ediyor, sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum”.
Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2015, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0