Bakan Müezzinoğlu işçilerle yemek yedi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, öğle yemeğini Bursa’nın Orhangazi ilçesinde faaliyet gösteren Componenta Dökümcülük firmasındaki işçilerle birlikte yedi.

Bakan Müezzinoğlu işçilerle yemek yedi
banner98
 Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve beraberindekilerle birlikte Orhangazi'de faaliyet gösteren 2 bin 500 çalışanı bulunan Componenta Dökümcülük A.Ş.'yi ziyaret etti. Burada öğlen yemeğinde işçilerle birlikte yemek yiyen Müezzinoğlu, işletmelerin iki türlü alın teri döktüğünü belirterek, “Birisi işçilerin döktüğü alın teridir, ki bu kutsaldır. İkincisi ise bu işletmelerin sahipleri ve yöneticilerinin döktükleri beyin teridir” dedi.
“ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN”
Türkiye olarak güçlü, istikrarlı yönetimlerin yakaladığında güçlü büyümelerin de yakalandığını ifade eden Müezzinoğlu, “Güçlü büyümelerle Türkiye’nin dünya ile olan yarışındaki hedefinin daha iyi noktalara gelmesini sağlıyoruz. Seçimlere 4 gün kaldı. Seçimlerin milli irade için, milletimiz için, demokrasimiz için, geleceğimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ben bir AK Parti milletvekili olarak sizlere AK Parti’ye oy verin demeyeceğim. Hepinizin aklı da vicdanı da var. Elinizi vicdanınıza koyun. Aklınızla analizleri yapın, ülkenin kaderiyle ilgili, milletimizin geleceğiyle ilgili, kendinizin ve gelecek nesillerin geleceğiyle ilgili vicdanınızın sesi ne diyorsa, aklınız dünyayı analiz ettiğinde hangi kararı veriyorsa bu kararı verin, ama mutlaka bu ülkenin bu milletin geleceğinde siz de belirleyici olun. Sandığa mutlaka gidin. Sandık devletin geleceğidir. Sandık milletin kaderidir. Sandıkta görevinizi ülkemiz adına, milletimiz adına, bayrağımız adına en iyi şekilde yerine getirin ki, milli irade bu ülkede güçlü olsun. Milli irade güçlüyse ve egemenlik kayıtsız şartsız milletindir sözüne hep birlikte sahip çıkarsak, bu ülkeye ve bu millete muasır medeniyet seviyesinin üzerinde bir yer yakışır anlayışının peşinde hep beraber koşarsak, inanıyorum ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti dünya ile olan yarıştaki arayı daha çok kapatacak. Gelişen, büyüyen ve gelişip büyüdükçe de ay yıldızlı bayrağı çok daha güçlü dalgalandığı süreçleri hep beraber yakalayacağız. Pazar günü inşallah hepimizin hep birlikte gönül rahatlığıyla, vicdanımızın sesini dinleyerek oy kullanacağımız bir demokrasi bayramı olsun. Bir milli irade bayramı olsun. Milletimiz kazansın, demokrasi kazansın ve sandık iradesinin bu ülkenin güçlü hakimiyetine vesile olsun" diye konuştu. 
Müezzinoğlu, işçilere sandığa gitme çağrısında bulunarak, “Ülkemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de istikrarın süreceği, yatırımların ve yabancı ya da yerli yatırımcıların önünün açılacağı başka bir döneme girecek” şeklinde konuştu.
Müezzinoğlu ve beraberindekiler, daha sonra fabrika yöneticileriyle bir araya geldi. Müezzinoğlu'na toplantı salonunda fabrika ile ilgili brifing verildi.
Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0