Ak Parti Bursa'da Aday Adaylığı Yoğunluğu

AK Parti İl Başkanlığı'na aday adaylarının müracaatları devam ediyor.

Ak Parti Bursa'da Aday Adaylığı Yoğunluğu
banner98
 AK Parti’den milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunanlar İl Başkanı Cemalettin Torun’a dosyalarını teslim etti. Sabah erken saatlerde başlayan başvurular mesai saati bitimine kadar devam edecek. Milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin yoğun ilgisi ile karşı karşıya olduklarını ifade eden Torun, “Bu, partimize olan teveccühü gösteriyor. Başvuruların sayısının çokluğunun yanı sıra birbirinden değerli isimlerin partimize gösterdiği ilgi bizi çok mutlu ediyor. Başvuru sürecinin ve önümüzdeki genel seçimlerin halkımıza, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. 20 Şubat tarihine kadar devam edecek olan başvuruların ardından yapılacak olan genel seçimlerde yeni Türkiye’nin kapılarının ardına kadar açılacak” diye konuştu.
AK Parti Bursa milletvekili aday adaylığı başvuru dosyasını İl Başkanı Cemalettin Torun’a teslim eden Bülent Büke, “Yeni Türkiye idealini gerçekleştirmek için durmadan çalışacağız. Eğitim alınanda köklü değişimleri savunarak 2023 vizyonuna uyan, yeni dönemde aktif ve kalıcı çalışmalara imza atmak için 400 milletvekili arkadaşımızın arasında olmak istiyorum” diye kaydetti.
AK Parti’nin tek başına bir siyasi hareket ya da iktidar mücadelesinin adı olmadığını belirten Nureddin Arif Kurtulmuşlar, AK Parti’nin bir özgürlük hareketi olduğunu ve uzun yıllardır hakları gasp edilmiş insanların feryadı sonrası kurulduğunu söyledi.
AK Parti’de birçok görev yaptığını belirten Cemalettin Kani Torun, “2011 yılında ailemi geride bırakarak Somali’ye göreve gittim. 2014 yılının sonunda geri dönerek Başbakan başdanışmanlığı görevine atandım. Bu süreçte risk alan, sorumluluk alan ve çözüm üreten bir insan oldum. Türkiye AK Parti ile büyüdü ve yeryüzünde nerede mazlum varsa ona yardım eli uzatan ülke oldu” dedi.
Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2015, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0