ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ'DAN ÖNEMLİ UYARI

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda terörist başı Öcalan’ın PKK’lı teröristlerle görüşmesine izin verildiğini ve bunun sonuçlarının neler olacağını açıkladı.

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ'DAN ÖNEMLİ UYARI
banner98

Prof. Dr. Ümit Özdağ: İmralı’da hapishanede bulunan Öcalan’a Kandil’deki PKK’lılar ile konuşma izni verilmiş. Öcalan, PKK’lılara silahları bırakmayı konuşmanın zamanının geldiğini söylemiş. Türkiye’ye yine bir tuzak kuruluyor.

1)PKK ile uzlaşmak demek; Suriye’de PKK/YPG’nin devlet kurmasına izin vermek demek.

2)PKK ile uzlaşmak demek; Kilit Pençe Harekatı ile amaçlanan Kuzey Irak ve Kuzey Suriye arasında Türkiye ile Irak’ın doğrudan temas kuracağı bir coğrafya oluşturma çabalarını sonlandırmak demek.

3)PKK ile uzlaşmak demek; Türkiye’nin çok uluslu bir yapıya dönüşmesini anayasal olarak geçmesini kabul ederken, PKK’nın Suriye’de devlet kurmasını ve Irak’ın bölünerek kuzeyinde Kürdistan devletinin kurulmasını kabul etmek demek.

4)PKK ile uzlaşmak demek; zamana yayılmış parçalanma demek.

Zafer Partisi terör ile el sıkışmayacak, demografik işgali kabul etmeyecek, Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin yıkılmasına izin vermeyecek.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0