Tatil dönüşü trafikte mahsur kalan yurttaşların yardımına İYİ Gençlik yetişti

Kurban Bayramı’nın 9 günlük tatil fırsatını değerlendiren yurttaşlar, tatil yerlerine ya da memleketlerine akın etti. 9 günlük tatilin sona ermesiyle ikamet ettikleri şehirlere dönmeye çalışanların oluşturduğu yoğunluk, özellikle de kavurucu sıcakta yurttaşlara zor anlar yaşattı.

Tatil dönüşü trafikte mahsur kalan yurttaşların yardımına İYİ Gençlik yetişti
banner98

Trafiğin iki gündür yoğun yaşandığı, adeta kilitlendiği bölgelerden biri olan Düzce’de, İYİ Parti Gençlik Kolları sahaya indi. İYİ Partili gençler, tıkanan trafikte, araçlarının içinde sıcaktan bunalan yurttaşlara soğuk su ikram etti.

Bu çalışmayı aynı zamanda trafikte emniyet kemerinin önemine dikkat çekmek için, emniyet kemerinin hayat kurtaracağını vurgulamak için yaptıklarını belirten İYİ Partili gençlerin çalışmasını İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi ve Gençlik Yapılanmasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Mehmet Aslan duyurdu. 

MEHMET ASLAN: BİZİM ÖDÜLÜMÜZ BU

“İYİ Gençlik gönülleri iyi yapmak için var!” diyen Aslan mesajında “Kavurucu sıcakta, bayram dönüşü trafiğine takılan yurttaşlara İYİ Parti Düzce Gençlik Kolları üyesi gençlerimiz soğuk su ikramında bulundu” ifadelerini kullandı. Mehmet Aslan “İnsanımız bir an bile tebessüm edebilse, bu bizim için en büyük ödüldür. Var olun gençler!” dedi.

Mehmet Aslan “İnsanımız bir an bile tebessüm edebilse, bu bizim için en büyük ödüldür. Var olun gençler!” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2024, 21:34

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0