İYİ Partili Koray Aydın 14 Milletvekili ile Demokrat Partiye mi geçecek?

İYİ Parti Kongresi’nde genel başkanlık seçimini Meral Akşener, Müsavat Dervişoğlu ve Tolga Akalın İttifakı’na kaybeden Koray Aydın sürpriz bir adım atmaya hazırlanıyor.

İYİ Partili Koray Aydın 14 Milletvekili ile  Demokrat Partiye mi geçecek?
banner98

Ankara'da iddialara göre bu hafta Milletvekili Koray Aydın, 14 vekille Demokrat Parti'ye katılacak ve kısa bir süre sonra genel başkanlık koltuğuna oturacağı konuşuluyor.

Demokrat Parti Sıcak Bakıyor

Öte yandan ortaya atılan iddialar göre Aydın’ın yeni bir parti kurmak yerine var olan bir partiyi ağaya kaldırmaya daha sıcak baktığı ve bu partinin Demokrat Parti olduğunu öne sürüldü. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın ise Koray Aydın ve İYİ Partili 14 milletvekilinin Demokrat Partiye geçmesine sıcak baktığı iddia edildi.

Koray Aydın Demokrat Parti’ye Mi Geçiyor?

Bir diğer iddiaya göre İYİ PARTİ Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun, Koray Aydın’ın istifasını engellemek için epey bir çaba gösterdiği ancak sonuç alınamadığı iddia edildi.

Aydın,daha önce İYİ Parti’de siyaset yaparken ayrılarak parti kuran ya da parti kurma hazırlığı içinde olan hiçbir siyasetçinin birlikte hareket etme teklifini de kabul etmediği öne sürüldü.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0