Kategoriler

Oyak Renault ailesi piknikte buluştu

8 Temmuz’da Bursa Keles Kocayayla Piknik Alanı’nda düzenlenen piknikte, Oyak Renault çalışanları aileleri ile birlikte eğlendi.

Başarının birlik, beraberlik ve uyum içinde bir çalışma sonucunda elde edildiğinin bilinciyle hareket eden Türkiye’nin lider otomobil üreticisi Oyak Renault, tüm çalışanlarıyla ailelerinin bir arada eğlendiği “Oyak Renault Aile Pikniği”ni düzenledi.

Bursa Bursa Keles Kocayayla Piknik Alanı’nda yaklaşık 5 bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleşen şölene, Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun ile birlikte Oyak Renault yönetimi ve Türk Metal Sendikası yetkilileri de katıldı.

8 Temmuz’da düzenlenen piknikte, Oyak Renault çalışanları, mesai arkadaşları ve aileleriyle birlikte iş hayatına keyifli bir mola vererek, keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Piknik alanında oluşturulan oyun parklarında, macun ve pamuk helva ikram edilen çocuklar açık havanın tadını çıkarırken, büyükler de canlı müzik eşliğinde tavla, futbol, canlı langırt, voleybol oynayarak; halat çekme ve yetenek yarışmalarında ter döktü.Piknikte gerçekleştirilen hediye çekilişinde şanslı olan Oyak Renault çalışanlarına birbirinden güzel 28 hediye dağıtıldı.

Çalışan memnuniyetini kendine ilke edinen Oyak Renault, tüm çalışanlarının bu etkinlikten faydalanabilmesi için 3 ayrı tarihte yapılacak yaklaşık 7 bin kişilik piknik organizasyonlarıyla çalışanlarına keyifli anlar yaşatmayı planlıyor.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
ANKARA
Yeni atamalar Resmi Gazete'de
BURSA
Can dostlar yeni yuvalarına kavuştu
BURSA
BURSA’DA ÖDÜLLÜ BİLİM İNSANLARI GENÇLERLE BULUŞTU
BURSA
SEÇİMİN ARDINDAN İLK AÇIKLAMA İL HAYVAN KORUMA KURULU HAKKINDA OLDU
BURSA
Can dostlar yeni yuvalarına kavuşuyor
BURSA
89. Geleneksel İznik Panayırı Başladı
BURSA
Ekmeğin neden bozulduğu Osmangazi’de konuşuldu
BURSA
Gemlik Festivalin en renkli ismine ziyaret
BURSA
İnegöl Belediyesi Din Görevlilerini Ağırladı
BURSA
NEBİ DEDE ÇORBASI GELENEĞİ YILDIRIM’DA YAŞATILIYOR