Kategoriler

SULTANLAR RAHAT KAZANDI: 3-0

SULTANLAR RAHAT KAZANDI: 3-0

 - TVF VESTEL VENÜS SULTANLAR LİGİ’NDE MÜCADELE EDEN BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ, KENDİ EVİNDE BEŞİKTAŞ JK’Yİ 3-0 MAĞLUP EDEREK PLAY-OFF’A 5. SIRADAN GİRMEYİ GARANTİLEDİ.

BURSA - TVF Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, kendi evinde Beşiktaş JK’yi 3-0 mağlup ederek Play-Off’a 5. sıradan girmeyi garantiledi.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setine 6-0’lık seriyle başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ilk teknik molaya 8-2, ikinci teknik molaya da 16-7 önde girerken seti de 25-14 önde tamamlayarak skoru 1-0’a getirdi.

Karşılıklı sayılarla başlayan maçın ikinci setinde ilk teknik molaya İstanbul ekibi Beşiktaş JK karşısında 8-6 önde giren yeşil- beyazlılar, tribünleri dolduran taraftarlarının da yoğun desteğiyle vitesi iyice artırarak farkı 7 sayıya kadar çıkardı ve rakibini mola almaya zorladı. (14-7) Beşiktaş JK molasının ardından da oyun disiplininden kopmayan Bursa temsilcisi kenarlardan Dora ve Joychina bulduğu sayılarla farkı iyice açtı ve bu seti de 25- 13 ile geçerek setlerde durumu 2-0 yaptı.

Maçın üçüncü setinde oyun hakimiyetini elden bırakmayan yeşil-beyazlılar bu seti de 25-19’la geçerek 3-0 ile maçın skorunu belirledi ve puanını 38’e yükselterek ligin bitimine 1 hafta kala 5. sıradaki yerini garantilemiş oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Osmangazi Belediyesi daha temiz bir ilçe için çalışıyor
SPOR
Bursaspor Ergene Velimeşespor’uda 3-0 net skor ile geçti
ANKARA
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de
BURSA
Heykel, çocuk sesleriyle şenlendi
BURSA
“Tophane-Nilüfer-Mudanya Bisiklet Turu”yla yeşile pedalladılar
BURSA
YILDIRIM GENÇLİK MERKEZİ YENİ DÖNEME HAZIR
İSTANBUL
THTM temsilcisi Orhan Aydın "Harmantepeliler kreş ve anaokulu istiyor, uyuşturucu satıcılarını değil"
ANKARA
BELPA BUZ PATENİ TESİSİ JUNIOR GRAND PRIX ANKARA’NIN ANTRENMANLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
ANKARA
İSTANBUL-SİVAS YHT HATTI İLE 4,5 AYDA 200 BİNDEN FAZLA YOLCU TAŞINDI
ANKARA
GENÇLİK PARKI SANATIN TÜM RENKLERİYLE CANLANIYOR