Kategoriler

Frutti Extra Bursaspor, Galatasaray'ı ağırlayacak

BURSA (AA) - ING Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında Frutti Extra Bursaspor, yarın Galatasaray'ı konuk edecek. TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, saat 13.00'te başlayacak.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında Frutti Extra Bursaspor, yarın Galatasaray'ı konuk edecek.

TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, saat 13.00'te başlayacak.

Oynadığı 11 maçta 3 galibiyet ve 8 mağlubiyet yaşayan Frutti Extra Bursaspor, puan cetvelinde son sırada bulunuyor. Galatasaray ise 13 maçta 4 galibiyet ve 9 mağlubiyetle düşme hattının bir basamak üstünde 14. sırada yer alıyor.

- Frutti Extra Bursaspor galibiyete hasret kaldı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle uzun süredir tam kadro oynayamayan Frutti Extra Bursaspor, ligde son 6 maçını yitirdi.

Son galibiyetini ligin 5. haftasında TOFAŞ'a karşı 83-70'lik skorla alan yeşil-beyazlılar, kötü gidişata Galatasaray karşısında son vermek istiyor.

ULEB Avrupa Kupası'nda bu hafta Fransa'nın Nanterre 92 takımıyla üst üste iki maç oynayan Bursa ekibi, bu karşılaşmaların ikisini de kazanarak moral buldu.

- Galatasaray'ın da kötü gidişatı sürüyor

Galatasaray da sezona istediği başlangıcı yapamadı.

Ligde son 3 maçını yitiren sarı-kırmızılıların, 13 müsabakada 4 galibiyeti bulunuyor.

Alt sıralardan kurtulmak isteyen Galatasaray, Frutti Extra Bursaspor maçıyla çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Ceren Güner Moghaddam “Öğretimde Hikayeleştirmenin” Sırlarını İnegöl’de Anlattı
BURSA
SAĞLIKLI HAYAT AKADEMİSİ PROGRAMI BAŞLADI
BURSA
Sarıbal: Bursa'da astım krizi geçiren tutuklu öğrenciye şiddet!
BURSA
Osmangazili milli atletten dünya üçüncülüğü
BURSA
Büyükşehir'den 'Otizm Farkındalık Paneli'
BURSA
AKOM'da muhtarlarla iş birliği toplantısı
BURSA
MENOPOZ HAKKINDA DOĞRU SANILAN 12 HATALI BİLGİ!
BURSA
Bursa Kitap Fuarı’nda Osmangazi rüzgarı esecek
BURSA
Yıldırım'lı gençler Turn The Light Off projesi kapsamında Polonya'ya gitti
BURSA
Bursa ile Bosna-Hersek Arasında Kardeşlik Köprüsü Güçleniyor