Kategoriler

HERBAL ALOE RAHATLATICI JEL İLE, SICAK YAZ GÜNLERİNİN KEYFİNİ ÇIKARTIN

Sıcak yaz günlerinde cildimiz ferahlamaya ihtiyaç duyar. Herbal Aloe Rahatlatıcı Jel, cildin nemli bir görünüm kazanmasına yardımcı olur ve sülfat ve paraben içermeyen yapısı sayesinde tüm ailenizin kullanımı için uygundur…

 Sıcak havalar cildimizi etkileyerek cansız bitkin görünmemize, dahası öyle hissetmemize neden olabilir. Yazın çok daha yoğun şekilde güneş ışınına maruz kalan cildimiz, Herbal Aloe Rahatlacı Jel ile ihtiyaç duyduğu nemli görünüme kavuşurken, ferahlatıcı kokusuyla bizler de yazın keyfini doyasıya yaşayabiliriz.

Herbal Aloe Rahatlatıcı Jel’in tavsiye edilen satış fiyatı, 35 TL’dir.

Herbalife Ltd. Hakkında

Herbalife Nutrition, 1980 yılından bu yana insanların yaşamlarını değiştiren ürünler sunan global bir beslenme şirketidir. Herbalife’ın beslenme, kilo kontrolü ve kişisel bakım ürünlerine 90’dan fazla ülkede, Bağımsız Herbalife Nutrition Üyeleri aracılığıyla ulaşılmaktadır.

Herbalife Nutrition, dünya genelinde yetersiz beslenme ve kilo problemlerine karşı yüksek kaliteli ürünler sunarak mücadele etmede kararlılıkla ilerlemektedir. Pek çoğu şirkete bağlı tesislerde uzun bilimsel araştırmalar sonucu geliştirilen yüksek kaliteli ürünler ile birlikte Bağımsız Herbalife Nutrition Üyelerimizin danışmanlığı ve şirketin sonsuz desteği ile müşterilerimizin daha sağlıklı ve aktif bir yaşamı benimsemeleriiçin çalışıyoruz.

Herbalife Aile Vakfı (HFF) ve Casa Herbalife programlarını destekleyerek yeterli beslenme imkanına sahip olamayan çocukların iyi beslenmelerini sağlamaya yardımcı olmaktadır. Ayrıca Cristiano Ronaldo, LA Galaxy ve diğer pek çok şampiyon sporcunun da içinde bulunduğu 190’dan fazla dünya çapında sporcu, takım ve etkinliğin sponsorluğunu yapmaktadır.

Dünya üzerinde 8 bin’den fazla çalışanı bulunan şirket, New York borsasına (NYSE:HLF) kote olup, 2016 yılındaki net satışlarını 4,5 milyar dolar olarak açıklamıştır.

Herbalife International’e bağlı bir şirket olarak Türkiye’deki faaliyetlerine Mart 1998’de başlayan Herbalife International Ürünleri Ticaret Ltd. Şti., Herbalife ürünlerinin Türkiye’ye ithalatını yapmaktadır. Şirket, Türkiye Doğrudan Satış Derneği’nin ve merkezi Belçika Brüksel’de bulunan Uluslararası Beslenme Destek Ürünleri Dernekleri Birliği IADSA’nın Üyesi’dir.

Herbalife ürünleri, Bağımsız Herbalife Nutrition Üyeleri aracılığıyla satışa sunulur.

Herbalife Nutrition, tüketiciyi korumada Altın Standart sunmaktadır.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Büyükşehir’den Bursa turizmine sürdürülebilirlik dopingi
GÜNCEL
Taekwondo Federasyonu Genel Kurulu Öncesi ‘Sahte İmza’ İddiası!
BURSA
YENİŞEHİR HAVAALANI İÇİN YENİ HEDEFLER ALMANYA VE AVRUPA
BURSA
Başkan Bozbey: “ Bütçemizden yapılan kesintiyi Bursa adına kınıyorum”
BURSA
BURSA MAHMUT CELALETTİN ÖKTEN İMAM HATİP ORTAOKULUNDAKİ KAPI KIRILMASI OLAYIYLA İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI
BURSA
NASIR YILDIZ'IN ONUR GECESİ
BURSA
Cenon Heyetine İnegöl Kültürü Tanıtıldı
BURSA
Osmangazi’de yeni kreşin temeli atıldı
BURSA
Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova; 'yarım asırlık tutku'
BURSA
Oda Orkestrası Konseri ‘Narin’e Ağıt’ temasıyla gerçekleşti